Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

70 Authentic Rapé - Yawanawa Tsunu de Samanda - Authentic Rapé - Next Level
70 Authentic Rapé - Yawanawa Tsunu de Samanda

70 Authentic Rapé - Yawanawa Tsunu de Samanda

De Authentieke Rapé - Yawanawa Tsunu de Samanda is een krachtige en opbeurende rapé, gemaakt door Yawanawa-leider Samanda, een expert rapé-maker uit de Humaita-rivier in Acre. Gemaakt van Moi-tabak (geteeld in haar dorp) en Tsunu-as, staat deze rapé bekend om zijn helende eigenschappen en wordt bereid na lange diëten en heilige liederen, wat een transformerende ervaring biedt.

€ 18,18
10 g [Jar]

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Authentic Rapé - Yawanawa Tsunu de Samanda

Maak kennis met de Authentieke Rapé - Yawanawa Tsunu de Samanda, een unieke mix zorgvuldig gemaakt door de gerespecteerde Yawanawa-leider Samanda, die langs de Humaita-rivier in Acre woont. Als een erkende rapé-maker gebruikt Samanda haar diepgaande wijsheid en spirituele praktijken tijdens de creatie van deze rapé.

Volgens traditionele methoden, waaronder lange diëten en heilige gezangen, bereidt Samanda deze rapé met grote zorg en intentie. De belangrijkste ingrediënten zijn Moi-tabak, geteeld en geoogst met respect in haar dorp en de krachtige Tsunu-as. Deze combinatie resulteert in een rapé die een krachtige, opbeurende ervaring biedt, bekend om zijn genezende eigenschappen en vermogen de geestestoestand en -spirit van de gebruiker te transformeren.

Samanda's toewijding aan haar ambacht en haar gemeenschap is evident in elk aspect van deze rapé. Haar nauwgezette aanpak, die traditionele kennis combineert met spirituele praktijken, garandeert de authenticiteit en potentie van het product. Yawanawa Tsunu de Samanda biedt je de kans om de kracht van de Yawanawa-traditie te ervaren.

Elke aankoop van de Authentic Rapé - Yawanawa Tsunu de Samanda ondersteunt de Yawanawa-gemeenschap en hun tradities. Door deze rapé te kiezen, ontvangt u niet alleen een product van uitzonderlijke kwaliteit, maar draagt u ook bij aan het behoud van inheemse kennis en praktijken. Ervaar deze rapé om verbinding te maken met de oude wijsheid en helende kracht van de Yawanawa-mensen.

Over onze Authentieke Rapé

Onze 'Authentic Rapé'-lijn komt voort uit de unieke verbinding die we hebben met de stammen van de Amazonejungle, de bewaarders van de oude geneeskunsten. Reis met ons mee naar het hart van het regenwoud, waar de eeuwenoude wijsheid en tradities van de tribes voortleven. Hand in hand samenwerkend met deze inheemse gemeenschappen, hebben we het buitengewone voorrecht gekregen om deze Rapé rechtstreeks te ontvangen uit de handen die het liefdevol vervaardigen.

 Handgemaakt door Tribal Medicine People  Vervaardigd Volgens Oude Recepten  Ondersteunt de Lokale Stammen  Zuiverheid en Kracht Gegarandeerd

Inhoud

Glazen flesje met 10 gram Rapé