Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

65 Authentic Rapé - Huni Kuin Bonaturã - Authentic Rapé - Next Level
65 Authentic Rapé - Huni Kuin Bonaturã

65 Authentic Rapé - Huni Kuin Bonaturã

Bunaturã Rapé grondt zachtjes en opent je wezen, nodigt je uit om de diepere lagen van je emoties te verkennen met helderheid en rust. Deze blend laat je van binnen zacht aanvoelen, maar tegelijkertijd open en klaar om de dag te veroveren met vernieuwde kracht en focus.

€ 18,18
10 g [Jar]

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Authentic Huni Kuin Bunaturã Rapé

Deze uitzonderlijke Rapé is doordacht ontworpen om je meditatieve praktijk te verheffen en een diep gevoel van verbinding met je innerlijke zelf te bevorderen.

Met de grootste zorg en diep respect voor de plantengeesten, wordt elk ingrediënt in Huni Kuin Bunaturã Rapé met de hand geoogst, waardoor de eeuwenoude wijsheid en spirituele betekenis van de stam behouden blijft. Omarm de essentie van het Amazone regenwoud terwijl je de transformerende kracht van deze prachtige Rapé ervaart.

Over onze Authentic Rapé

Onze baanbrekende nieuwe lijn 'Authentieke Rapé' getuigt van de bijzondere verbinding die we hebben opgebouwd met de stammen van het Amazone regenwoud, de ware hoeders van deze eeuwenoude kunst. Reis met ons mee naar het hart van het regenwoud, waar we nederig de wijsheid en tradities hebben omarmd die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Hand in hand samenwerkend met deze inheemse gemeenschappen, hebben we het buitengewone voorrecht gekregen om deze Rapé rechtstreeks te ontvangen van de handen die het liefdevol vervaardigen.

Handgemaakt door Inheemse Medicijnmensen Bereid volgens Oude Recepten Ondersteunt de Lokale Stammen Zuiverheid en Kracht Gegarandeerd

Inhoud

Glasfles met 10 gram Rapé

Bij dit product raden wij aan

Gerelateerde blogs:

Wat je er geweldig aan gaat vinden:

  Rechtstreeks van de bron 
  Ondersteunt de plaatselijke bevolking
  Handgemaakt met precisie en zorg