Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

25 Authentic Rapé - Apurinã Green Awiry - Authentic Rapé - Next Level
25 Authentic Rapé - Apurinã Green Awiry

25 Authentic Rapé - Apurinã Green Awiry

De beroemde groene Rapé van de Apurinese bevolking. Het maakt gebruik van lokaal geoogste planten uit het bos, de zogenaamde Awiry. Deze rapé gebruikt geen as.

€ 18,18
10 g [Jar]

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Authentic Rapé Apurinã Green

Awiry, een heilige plant gekoesterd door het Apurina-volk, neemt een centrale rol in bij de creatie van deze delicate groene Rapé. Zonder extra as in de mix, is Awiry het belangrijkste en meest essentiële ingrediënt.

Rapé Apurina Awiry heeft een diepgewortelde connectie met het voorouderlijke erfgoed van de Apurina-stam. Ondanks de uitdagingen van de moderne wereld, houden deze opmerkelijke mensen vast aan hun wortels. Omarm de essentie van hun thuisland terwijl je deze blend ervaart - een eerbetoon aan hun standvastige geest en toewijding.

Over onze Authentieke Rapé

Onze baanbrekende nieuwe lijn 'Authentieke Rapé' getuigt van de opmerkelijke verbinding die we hebben opgebouwd met de stammen van het Amazone regenwoud, de ware hoeders van deze eeuwenoude kunst. Reis met ons mee naar het hart van het regenwoud, waar we nederig de wijsheid en tradities hebben omarmd die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Hand in hand samenwerkend met deze inheemse gemeenschappen, hebben we het buitengewone voorrecht gekregen om deze Rapé rechtstreeks te ontvangen van de handen die het liefdevol vervaardigen.

Handgemaakt door Inheemse Medicijnmensen Bereid volgens Oude Recepten Ondersteunt de Lokale Stammen Zuiverheid en Kracht Gegarandeerd

Inhoud

Glasfles met 10 gram Rapé

Bij dit product raden wij aan