Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Rapé Sale

bottom

Deze Black Friday, verwen jezelf met de luxe van spirituele excellentie, verkrijgbaar voor jou tegen een exclusief verlaagde prijs. Grijp de kans om deze schatten van verlichting te bezitten - de poort naar een transformerende reis wacht op je. Dit is een collectie van onze beste rapés, zorgvuldig uitgekozen voor de veeleisende zoeker. Ontsteek je innerlijke reis met de gevierde Rapé Jurema, waarvan de krachtige energie belooft te verheffen en te versterken. Duik in het heilige met de Yawanawa Pai Nani Rapé, een zeldzame schat die een heldere en aardende omhelzing biedt. Verscherp je intellect met de geëerde Yawanawa Kanaro, een mengsel dat resoneert met de levendige geest van de ara. Kanaliseer deze oude energieën met de gestroomlijnde, ambachtelijke Plain Kuripe Applicator. En om het af te maken, vervolledig je praktijk met het vurige Dragon's Blood Wierook, een geur die kracht en bescherming uitstraalt.

bottom
Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

02 Kuripe - Applicator - Plain

Prijs € 11,16

Handgemaakte Kuripe zonder decoraties. Het is gemaakt van bamboe en het is makkelijk mee te nemen tijdens het reizen en ook erg makkelijk te reinigen! Opties: B Stock, High Quality of High Quality + Borstel

Tepi Applicator Plain kort

Prijs € 15,29

Handgemaakte Tepi gemaakt van bamboe. Dit is een korte variant, het is steviger en ideaal voor op reis. Gemaakt met zorg, aandacht en liefde.

Tepi Applicator Plain

Prijs € 16,49

Handgemaakte Tepi van Bamboe. Met zorg en aandacht geproduceerd in Nederland. 

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo