Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Microdosing met Truffels - Magische Truffels - Next Level
Magische Truffels Microdosing met Truffels € 13,50 | Next Level Smartshop Webshop
Magische Truffels Microdosing met Truffels € 13,50 | Next Level Smartshop Webshop
Magische Truffels Microdosing met Truffels € 13,50 | Next Level Smartshop Webshop
Magische Truffels Microdosing met Truffels € 13,50 | Next Level Smartshop Webshop
Magische Truffels Microdosing met Truffels € 13,50 | Next Level Smartshop Webshop Magische Truffels Microdosing met Truffels € 13,50 | Next Level Smartshop Webshop

Microdosing met Truffels

Met onze Microdosing verpakking neem je altijd de juiste hoeveelheid voor een microdosage Magic Truffels. Hierdoor kan je niet per ongeluk teveel nemen waardoor je licht loopt te trippen op werk. De voordelen van microdoseren? Meer energie, productiever, betere focus, hart openend en ook meer inspiratie!

Prijs Bestellen
€ 8,68
Bij dit product raden wij aan:

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Microdoseren met Magic Truffels

Als je een microdosage Magic truffels neemt, ervaar je zeer subtiele effecten. Het komt niet in de buurt van de psychedelische effecten van een normale dosage Magic Truffels. Hallucineren is dan ook niet het doel als je microdose.

In het algemeen is het effect van microdoseren  het verbeteren van iemands welzijn en prestaties op een subtiele manier. Dit zonder negatieve gevolgen. Je zult normaal kunnen functioneren in je dagelijkse leven, maar merkt misschien dat dingen die je wel voelt, gemakkelijker en leuker zijn.

Hier volgt een lijst met enkele mogelijke effecten:

 • Betere focus
 • Verhoogde alertheid
 • Verbeterde creativiteit
 • Meer energie
 • Een gelukkig, verheven gevoel
 • Meer bewust van de omgeving
 • Meer open in sociale situaties

Bovendien heeft recent onderzoek aangetoond dat microdoseren van psychedelics mogelijk symptomen van depressie en angst kunnen verlichten. Hoewel dit verbazingwekkend nieuws is, is het belangrijk om te beseffen dat het onderzoek nog in volle gang is. Dus als je een depressie of angst hebt, ga dan niet medicijnen vervangen door psychedelica zonder het raadplegen van een arts.

Lees hier meer over het microdoseren met Magic Truffels.

Inhoud: 6 x 1 gram
Type: Psilocybe Mexicana

Mexicana Mushroom

De samenstelling zelf is vernoemd naar het Psilocybe genus, wat "kale kop" betekent in het Latijn. De lange geschiedenis van de paddenstoel met het Nahuatl-volk, ook bekend als de Azteken, heeft hem de traditionele naam van theonanacatl gegeven. Deze titel werd gegeven aan een groep gemeenschappelijke paddestoelen uit de regio, wat "vlees van de goden" betekent. Ze werden vers of gedroogd gegeten, gemengd met honing of soms geserveerd met chocolade tijdens feesten.

Over Magische Truffels

Magic Truffels zijn geen echte truffels maar Sclerotia. Sclerotia is een compacte massa van gehard schimmelmycelium dat voedselreserves bevat. Op deze manier kan de sclerotia extreme milieuomstandigheden overleven. De Magic Truffels zijn afkomstig van het psilocybe paddestoelmycelium. In het labo worden de omgevingscondities zodanig veranderd dat het niet optimaal is voor de paddenstoelen. Dit resulteert in de vorming van de Sclerotia ondergronds.

Het is eigenlijk een schimmel die onder de grond groeit! Zowel Magic Mushrooms als Magic Truffels zijn onderdeel van één organisme dat de psychoactieve stoffen psilocybine en psilocine produceert.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij zwangerschap of het geven van borstvoeding, bij gebruik van medicijnen, tijdens depressie of het besturen van gemotoriseerde voertuigen, en wanneer je jonger bent dan 18 jaar. Niet combineren met stimulerende middelen of alcohol.

Prijs Bestellen
€ 8,68
Bij dit product raden wij aan:

Je bent misschien ook geïnteresseerd in