Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

28 Yawanawa Ruma Tsunu Rapé - Sjamanisme - Next Level
28 Yawanawa Ruma Tsunu Rapé

28 Yawanawa Ruma Tsunu Rapé

Subtiel krachtig en traditioneel rapémengsel dat je vibratie zuivert en 'fijnstemt' en een sterke vrouwelijke essentie brengt om je energieën in balans te brengen. Ervaar hetzelfde als de mensen van de Yawanawa stam die deze eenvoudige, sterke en prachtige rapé een warm hart toedragen. Het brengt je waar je moet zijn!

€ 18,18
10 g [Jar]
€ 18,18
50 grams [bulk]
€ 81,40
100 grams [bulk]
€ 150,00
500 gram (bulk)
€ 731,40

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

28 Yawanawa Ruma Tsunu Rapé

Een van de sterkste Rapé-mengsels, Yawanawa Ruma Tsunu Rapé zal balans en herkalibratie brengen aan je energetisch lichaam. Sta de Vrouwelijke Energie toe haar werk te doen, geef je over, laat los, en laat de zuivering plaatsvinden.

Wat is Rapé?

Ervaar Rapé, een heilig sjamanistisch ‘medicijn’ dat al duizenden jaren door genezers van vele verschillende Amazone-stammen wordt gebruikt, en een essentieel element is van hun stamcultuur en geschiedenis. Ook wel het ‘stof van de ouderen’ genoemd, wordt Rapé gebruikt voor rituelen en ceremonies zoals Ayahuasca die al zo lang bestaan als deze stammen zichzelf en hun tradities kennen. Rapé is ideaal voor het verkrijgen van helderheid, het zuiveren van de geest, het herbalanceren van energieën en het vinden van de juiste focus. Gebruik het voor rituelen, ceremonies of meditatie, en verkrijg de helderheid waar je naar op zoek bent. Rapé kan ook in het dagelijks leven als wierook worden gebruikt.

Yawanawa Stam

De Yawanawá bewonen het zuidelijke deel van het Inheemse Land van de Gregório Rivier en worden momenteel geleid door Tashka en Laura Yawanawa, een stel dat hard heeft gewerkt om het Yawanawa-gebied uit te breiden, de Yawanawa-cultuur nieuw leven in te blazen en economisch en sociaal versterkende relaties met de buitenwereld op te bouwen. De hele gemeenschap en hun bondgenoten vechten voor hun recht op hun land en proberen heel hard om hun thuis, de natuur en het bos te behouden. Yawanawa-stammen leven in harmonie met de natuurlijke wereld, en zij brengen een sterke boodschap naar de buitenwereld over het belang van het behoud van de bossen en het in harmonie zijn met de natuur. De Yawanawa hebben een diepgaande kennis in hun sjamanistisch systeem, gehouden door hun ingewijden en sjamanen. De studie van Yawanawa spiritualiteit begint met gebeden, diëten en intense initiatie. Rapé speelt een centrale rol in hun cultuur, aangezien het een van hun belangrijkste bereidingen van kracht en macht is. Door deze rapé te kopen, kun je de stammen van Yawanawa mensen ondersteunen.

Lichte variaties in rapé

Hoewel rapé wordt gemaakt volgens een bepaald recept, wordt het recept meer gezien als een richtlijn dan iets ‘in steen geschreven’. Een sjamaan of medicijnman zal soms de verhouding van ingrediënten of de oogsttijd enigszins aanpassen door zijn/haar intuïtie te volgen. Houd er rekening mee dat door de natuurlijke kwaliteiten van de ingrediënten die in rapé worden gebruikt, elke partij van nature kan variëren in sterkte, geur of kleur.

Verpakking

In onze reis om een product te creëren dat zo duurzaam mogelijk is, hebben we ervoor gekozen om glazen flessen te gebruiken in plaats van plastic. We streven ernaar zo min mogelijk bij te dragen aan de productie van plastic (afval), daarom willen we iedereen vragen om de geleverde Rapé-potten te bewaren en ze te hergebruiken voor andere doeleinden. We zijn ook bezig met het ontwikkelen van een recyclingprogramma voor glazen flessen.