Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

  • Aanbieding!
Incense Powder - Sandalwood - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
Incense Powder - Sandalwood

Incense Powder - Sandalwood

Ervaar de sereniteit van sandelhout met deze unieke poederblend. Vervaardigd om te reinigen en te verheffen, klaart zijn essentie negatieve energie en roept succes op. Uitstralend met een frisse geur, verhoogt sandelhout de vibraties, terwijl zijn essentie innovatie inspireert. Plaats het op een schaaltje, steek het aan en ervaar zijn transformerende kracht.

Box Prijs Bestellen
SM - 60 gram
€ 6,57

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Wierookpoeder - Sandelhout

Dompel jezelf onder in de rustgevende omhelzing van sandelhout. Deze harmonieuze mix vangt de essentie van sandelhout en creëert een symfonie van sereniteit en vernieuwing die de zintuigen ontwaakt.

Reinig en herleef

Geef je ruimte nieuw leven met de transformerende kracht van Sandelhout Wierookpoeder. Of je nu een vredige ambiance zoekt voor meditatie, verhoogde helderheid tijdens werk of studie, of een moment van rust, de kalmerende geur vernieuwt je omgeving. Doordrenkt met aardend sandelhout, brengt deze aromatische fusie een gevoel van rust, harmonie en balans tot stand. Ervaar hernieuwde energie en doel terwijl je jezelf omhult in een sfeer van kalmte en verjonging.

Geurige Harmonie

  • Houtachtig
  • Aards
  • Subtiele vleugjes kruiden
  • Diep kalmerend

Inhoud

In de elegant vervaardigde doos van Sacred Aromas ontdek je 60 gram fijn gemalen sandelhout wierookpoeder. Gemaakt met pure sandelhout essentie, aromatische oliën, fijn gemalen hout en natuurlijke harsen.

Ervaar Sacred Aromas: Verheffende Aromatherapie en Spiritualiteit

De aanbiedingen van Sacred Aromas zijn uitzonderlijk. Niet alleen zichtbaar in het uiterlijk van de wierook - natuurlijk, fijn getextureerd en met de hand vervaardigd - maar ook in de geur: rijk, authentiek en vergezeld van een subtiel spoor van geurige rook. Sacred Aromas staat voor een diepe verbinding met de goddelijke essentie van aroma's, en het is een onderneming die geworteld is in bewuste bronnen, holistische producten en ethisch vakmanschap. Het merk is toegewijd aan het bevorderen van een harmonieuze relatie met de natuur en het ondersteunen van duurzame praktijken.

In samenwerking met Sacred Aromas Nederland

Box Prijs Bestellen
SM - 60 gram
€ 6,57