Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

59 Rapé Parica - Exclusive - Rapé - Next Level
59 Rapé Parica - Exclusive

59 Rapé Parica - Exclusive

Breng je geest tot rust en duik diep in jezelf. Paricá helpt je een ongeëvenaarde diepe staat van meditatie te bereiken. Het verstilt je gedachten en bevrijdt je geest van alles wat belemmert. Paricá-rapé wordt gemaakt van de bast van Angico-zaden, waardoor de rapé de pijnstillende werking van haar alkaloïden overneemt. Gebruik het voor een unieke meditatie-ervaring die je geest zeker zal verrijken.

€ 18,18
10 g [Jar]

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Exclusive Parica Rapé

Soms raken we verdwaald in het rumoer van het dagelijks leven. Zodra je je ogen sluit of je hoofd het kussen raakt, komen je gedachten naar boven. Dit maakt meditatie, slaap en concentratie soms moeilijk.

Als je het moeilijk vindt om je geest tot rust te brengen en een kalme staat van diepe meditatie te bereiken, probeer dan Parica Rapé. Deze blend zal je gedachten verstillen en je geest bevrijden, waardoor je diepe meditatiestaten en overgave kunt bereiken.

Over Next Level Exclusive Rapé

Na verre reizen naar inheemse stammen vonden we wat we zochten – oeroude kennis, plekken waar magie nog bestaat, en speciale soorten Rapé waar slechts weinigen toegang toe hebben. Na uitwisseling en verbinding met elkaar kregen we toestemming om dit spirituele medicijn te delen met de wereld.

Wat onze Exclusive Rapé-mengsels echt onderscheidt, is de bijzondere en vernieuwende manier waarop ze worden bereid, die voortbouwt op de traditionele manieren om rapé te bereiden. Door verschillende combinaties van plantenas en heilige tabak te gebruiken, geven de stammen hun blends unieke en exclusieve energie en spirituele kracht. We zijn dankbaar dat we dit spirituele medicijn met de wereld kunnen delen en dat we daarmee de stammen steunen. Ontdek zelf de krachtige effecten van onze vele exclusieve rapé-mengsels!

Bij dit product raden wij aan

Gerelateerde blogs:

Wat je er geweldig aan gaat vinden:

  Rechtstreeks van de bron 
  Ondersteunt de plaatselijke bevolking
  Handgemaakt met precisie en zorg