Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

56 Rapé Cacau - Exclusive - Rapé - Next Level
56 Rapé Cacau - Exclusive

56 Rapé Cacau - Exclusive

Cacau Rapé is een krachtpatser. Het mengsel wordt bereid uit de as van de cacaoboom en heeft al zijn positieve eigenschappen in zich. Gebruik het voor de training om je energie te verhogen of tijdens het studeren om je mentale focus te verbeteren.

€ 18,18
10 g [Jar]

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Cacau Rapé (Theobroma cacao)

Wil je je dag doorbrengen met extra mentale kracht en een energieboost?

Cacau Rapé geeft je de broodnodige mentale upgrade en energieverhoging. Het stimuleert therapeutisch alle chakrapunten, met een speciale focus op de maag.

Als je op zoek bent naar een energieboost om je door de dag te helpen en uitstelgedrag of een sombere stemming te overwinnen, probeer dan Cacau Rapé.

Over Next Level Exclusive Rapé

Na verre reizen naar inheemse stammen vonden we wat we zochten – oeroude kennis, plekken waar magie nog bestaat, en speciale soorten Rapé waar slechts weinigen toegang toe hebben. Na uitwisseling en verbinding met elkaar kregen we toestemming om dit spirituele medicijn te delen met de wereld.

Wat onze Exclusive Rapé-mengsels echt onderscheidt, is de bijzondere en vernieuwende manier waarop ze worden bereid, die voortbouwt op de traditionele manieren om rapé te bereiden. Door verschillende combinaties van plantenas en heilige tabak te gebruiken, geven de stammen hun blends unieke en exclusieve energie en spirituele kracht. We zijn dankbaar dat we dit spirituele medicijn met de wereld kunnen delen en dat we daarmee de stammen steunen. Ontdek zelf de krachtige effecten van onze vele exclusieve rapé-mengsels!