Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

53 Rapé Mulateiro - Exclusive - Rapé - Next Level
53 Rapé Mulateiro - Exclusive

53 Rapé Mulateiro - Exclusive

Aard in het nu met kristalheldere mentale focus. Mulateiro rapé is afkomstig van een speciale boom genaamd Calycophyllum Spruceanum. De bast van de boom heeft vele cycli van regeneratie meegemaakt. Dit is doorgegeven aan de rapé, waardoor het de ultieme mix is om je lichaam te verjongen en je psyche te herstellen.

€ 18,18
10 g [Jar]

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Exclusive Mulateiro Rapé

Heb je het gevoel dat helderheid van geest en concentratie ver weg lijken, en kun je je niet concentreren op je werk, dagelijkse taken of studies? Mulateiro rapé kan helpen.

Mulateiro wordt gewonnen uit de bast van de Amazone "boom van de jeugd". Het heeft verjongende en vernieuwende eigenschappen die werken op je geest. Het helpt je hoofd op te ruimen en mentale helderheid te bereiken. Gebruik het om rondrazende gedachten, overweldigende emoties te elimineren en je motivatie te vinden.

Over Next Level Exclusive Rapé

Na verre reizen naar inheemse stammen vonden we wat we zochten – oeroude kennis, plekken waar magie nog bestaat, en speciale soorten Rapé waar slechts weinigen toegang toe hebben. Na uitwisseling en verbinding met elkaar kregen we toestemming om dit spirituele medicijn te delen met de wereld.

Wat onze Exclusive Rapé-mengsels echt onderscheidt, is de bijzondere en vernieuwende manier waarop ze worden bereid, die voortbouwt op de traditionele manieren om rapé te bereiden. Door verschillende combinaties van plantenas en heilige tabak te gebruiken, geven de stammen hun blends unieke en exclusieve energie en spirituele kracht. We zijn dankbaar dat we dit spirituele medicijn met de wereld kunnen delen en dat we daarmee de stammen steunen. Ontdek zelf de krachtige effecten van onze vele exclusieve rapé-mengsels!

Bij dit product raden wij aan