Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

06 Rapé Huni Kuin – Xipão - Rapé - Next Level
06 Rapé Huni Kuin – Xipão

06 Rapé Huni Kuin – Xipão

Xipão kan spanning verdrijven en een kalmerend effect hebben op je geest en lichaam, terwijl de as van cacao ervoor zal zorgen dat je je daarna gereinigd en energiek voelt, helder over waar je naar moet handelen. De Xipão heeft een heel bijzondere en betoverende geur.

€ 18,18
10 g [Jar]
€ 18,18
50 grams [bulk]
€ 77,27
100 grams [bulk]
€ 150,41
500 gram (bulk)
€ 731,40

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

06 Rapé Huni Kuin – Xipão

Xipão is een intrigerende plant waarover online niet veel te vinden is. De Huni Kuin-stam verzamelt deze prachtig geurende plant die op palmbomen groeit en gebruikt hem traditioneel om griep, koorts en ademhalingsproblemen te behandelen. Een ander ongewoon element van deze melange is cacao, dat iemands gemoedstoestand en algemene welzijn kan verbeteren. Deze melange zal je aangenaam verrassen en een vleug prachtige traditie bieden.

Huni Kuin Tribe

De naam Huni Kuin betekent 'waar volk' of 'het echte volk' - het volk van een inheemse stam in de staat Acre, Brazilië. Hun gemeenschap heeft geleden onder de enorme bosbranden in 2019 en ze zijn vastbesloten om hun gebieden te herbebossen en hun cultuur en kennis over hun natuurlijke geneeswijzen te behouden. Huni Kuin geloven sterk in een leven in harmonie met het bos. Ze jagen lokaal op hun voedsel, verzamelen plantaardig voedsel terwijl ze gewassen verbouwen en ze maken hun eigen benodigdheden door manden te vlechten, gereedschap uit hout te snijden, keramiek te maken, kano's en wapens te maken en nog veel meer. Huni Kuin is een krijgersstam die vecht voor hun land en de bescherming van de natuur. Door deze rapé te kopen, steun je de stam van de Huni Kuin.

Bij dit product raden wij aan

Gerelateerde blogs:

Wat je er geweldig aan gaat vinden:

  Rechtstreeks van de bron 
  Ondersteunt de plaatselijke bevolking
  Handgemaakt met precisie en zorg