Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

43 Rapé Yawanawa Forca Feminina - Rapé - Next Level
43 Rapé Yawanawa Forca Feminina

43 Rapé Yawanawa Forca Feminina

Deze bijzondere Rapé is handgemaakt door de legendarische Waxy Yawanawa in Acre, Brazilië. Het is een zeer krachtig medicijn om mee te bidden. De Rapé is zacht, schoon, sterk en zeer aangenaam op het lichaam.

€ 18,18
10 g [Jar]
€ 18,18
50 grams [bulk]
€ 77,27
100 grams [bulk]
€ 150,00
500 gram (bulk)
€ 731,40

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Rapé Yawanawa Forca Feminina

Deze blend van de Yawanawa-stam is een klassieke combinatie van Tsunu en sterke rustica, exclusief gemaakt door spirituele krijgersvrouwen van de stam. Vrouwelijke energie manifesteert zich in elk mogelijk aspect.

Onder leiding van de sjamaan Waxy Yawanawa bevindt het Mawa Yuxyn center zich op een van de meest heilige plaatsen van de Yawanawa-mensen: het inheemse grondgebied van de Gregory-rivier in Acre (Brazilië). Hier volgt een video die is opgenomen tijdens de laatste bijeenkomst voor de pandemie, die vertelt over deze bijzondere plek en laat zien over de bezigheden van de Yawanawa en Waxy's spirituele pad.

Rapé (spreek uit als Ha-Pee), een heilig sjamanistisch 'medicijn', is een essentieel onderdeel van de tribale cultuur en geschiedenis. Rapé is een complexe mix van verpulverde planten. Rapé betekent ook wel “stof van de Ouden”. Het wordt bij diverse inheemse stammen, waaronder de Matses en de Huni Kuin Indianen (Kaxinawás), al duizenden jaren gebruikt. Rapé is ideaal voor ceremonies zoals Ayahuasca of andere jungle medicijnen.

Verpakkingsmateriaal

In onze zoektocht naar het creëren van een zo duurzaam mogelijk product, hebben we gekozen voor glazen flesjes in plaats van plastic varianten. Glas is een duurzame verpakkingsoptie die bijdraagt aan minder plastic afval. We willen iedereen vragen om de geleverde Rapé potjes te bewaren en te hergebruiken voor andere doeleinden.