Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

42 Nukini Yuxibu Rapé - Rapé - Next Level
42 Nukini Yuxibu Rapé

42 Nukini Yuxibu Rapé

Yuxibu is de grote spirit van het regenwoud, de schepper van alles. Dit mengsel van krachtige kruiden en as werd gedoopt met de naam van The Great Spirit die de kennis van de sjamaan vertegenwoordigt. Het is een diepe rapé met sterke aardse tonen om te mediteren en de brug te slaan tussen hemel en aarde.

€ 18,18
10 g [Jar]
€ 18,18
50 grams [bulk]
€ 77,27
100 grams [bulk]
€ 150,00
500 gram (bulk)
€ 731,40

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Rapé Nukini Yuxibu

Gemaakt door de Yawanawa stam, bevat deze blend krachtige kruiden en as die je kunnen herverbinden met alles wat is. Er wordt gezegd dat wanneer je deze Rapé gebruikt, de grote spirit van het bos, Yoxibu, bij je is. Nukini Yuxibu Rapé is een van onze nieuwste toevoegingen en het is zeker ook een van onze favoriete Rapé's geworden. Probeer het en laat ons weten wat je ervan vindt!

Rapé is een heilig sjamanistisch medicijn dat al duizenden jaren door medicijnmannen wordt gebruikt, een essentieel onderdeel van hun cultuur en geschiedenis. Rapé (uitgesproken als Ha-pee) is ideaal voor ceremonies zoals Ayahuasca of andere Bosmedicijnen. Het staat ook bekend als het 'Stof van de Ouden'. Rapé-mengsels worden gemaakt volgens traditionele recepten die worden beschermd door gerespecteerde medicijnmannen en -vrouwen. De lokale bevolking gebruikt rapé voor helderheid, focus, spirituele reiniging, het verkrijgen van inzicht, het opruimen van negatieve gedachten en het helpen bij dagelijkse taken.

Yuxibu is de grote geest van het regenwoud, de schepper van alles. Deze blend van krachtige kruiden en as is vernoemd naar de Grote Geest, die de kennis van de sjamaan vertegenwoordigt. Het is een diepe rapé met sterke aardse tonen voor meditatie en het overbruggen van de kloof tussen hemel en aarde.

Verpakking

In onze reis om een duurzaam product te creëren, hebben we ervoor gekozen om glazen flessen te gebruiken in plaats van plastic flessen. We streven ernaar plastic afval te minimaliseren, dus vragen we iedereen om de geleverde Rapé potten te bewaren en te hergebruiken voor andere doeleinden.

Sterke rapé, een gebed
rating 4.5
Deze rapé heb ik een tijdje gebruikt. Het valt me op dat deze erg krachtig is. Je krijgt een 'knal', , mijn lichaam wordt slap, en mijn hoofd lreg ik voel de behoefte om een helder beeld te vormen van mijn 'hogere' wensen voor dit moment. Er ontstaat een soort gebed. Belangrijk om het met goede intentie te doen, in een rustige setting.

Bij dit product raden wij aan

Gerelateerde blogs:

Wat je geweldig gaat vinden aan deze Rapé:

  Sterkte: 5/5
  Perfect voor meditatie  
  Maak contact met het Sacrale 

Waarom bij ons kopen:

  Rechtstreeks van de bron 
  Ondersteunt de plaatselijke bevolking
  Handgemaakt met precisie en zorg