Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

37 Rapé Forte Canela - Rapé - Next Level
37 Rapé Forte Canela

37 Rapé Forte Canela

Forte Canelo do Velho is een bijzondere Rapé, die als één van de sterkste beschouwd kan worden. Deze uitstekende Rapé is gemaakt voor meer ervaren gebruikers. Diepe en intense aarding, extreem sterk, vaak overweldigend. De gebruiker moet voldoende ruimte voor de toepassing vinden om de effecten te verwerken.

€ 18,18
10 g [Jar]
€ 18,18
50 grams [bulk]
€ 77,27
100 grams [bulk]
€ 150,00
500 gram (bulk)
€ 731,40

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Rapé Forte Canela do Velho

Forte Canela do Velho is een bijzondere Rapé die als een van de sterkste beschouwd kan worden. Diep, intens en extreem sterk, en in de meeste gevallen overweldigende aarding.

Deze variëteit wordt aanbevolen voor de meest ervaren Rapé-gebruikers.

De gebruiker moet voldoende ruimte voor de toepassing vinden om de effecten te verwerken. De intentie en setting moeten een belangrijke rol spelen en men moet tijd en ruimte hebben om zich voor te bereiden op de effecten ervan.

Verpakkingsmateriaal

In onze zoektocht naar het creëren van een zo duurzaam mogelijk product, hebben we gekozen voor glazen flesjes in plaats van plastic varianten. Glas is een duurzame verpakkingsoptie die bijdraagt aan minder plastic afval. We willen iedereen vragen om de geleverde Rapé potjes te bewaren en te hergebruiken voor andere doeleinden.

Good rape
rating 5
Good product! Recommended.