Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

36 Rapé de Mulungu - Rapé - Next Level
Rapé 36 Rapé de Mulungu € 20,00 | Next Level Smartshop Webshop
Rapé 36 Rapé de Mulungu € 20,00 | Next Level Smartshop Webshop
36 Rapé de Mulungu

36 Rapé de Mulungu

Ervaar het diep ontspannende effect van Mulungu. Je krijgt niet alleen de gebruikelijke cleansing effecten van rapé, maar voelt je ook kalm, evenwichtig en tevreden.

€ 18,18
10 g [Jar]
€ 18,18
50 grams [bulk]
€ 77,27
100 grams [bulk]
€ 150,00
500 gram (bulk)
€ 731,40

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Rapé de Mulungu

Rapé de Mulungu is een unieke en krachtige blend, verrijkt met de helende eigenschappen van de Mulungu-boom (Erythrina Mulungu). Deze medicinale boom komt uit het Amazone-regenwoud en groeit in Brazilië, Peru en Bolivia. Mulungu staat bekend om zijn kalmerende en ontspannende effecten, waardoor deze rapé perfect is voor momenten van diepe meditatie en spirituele reiniging.

Mulungu, ook bekend onder populaire namen zoals Amansa Lord, Zakmesboom, Corticeira en Papegaaibek, heeft een rijke geschiedenis van gebruik in traditionele geneeskunde. De kalmerende eigenschappen van Mulungu helpen bij het verminderen van stress en angst, bevorderen een diepe en rustgevende slaap en brengen de geest tot rust.

Wetenschappelijke naam: Erythrina Mulungu

Deze rapé combineert de krachtige kruiden van Mulungu met traditionele as, wat resulteert in een blend die zowel het lichaam als de geest in balans brengt. De lokale bevolking gebruikt Mulungu om helderheid en focus te verkrijgen, negatieve gedachten te verdrijven en spirituele reiniging te bevorderen.

Rapé is een heilig sjamanistisch ‘medicijn’ dat al duizenden jaren door inheemse genezers wordt gebruikt en een essentieel onderdeel is van hun cultuur en geschiedenis. Rapé (uitgesproken als Ha-pee) is ideaal voor ceremonies zoals Ayahuasca of andere junglemedicijnen. Het staat ook bekend als ‘Stof van de Ouden’. Rapé-mengsels worden gemaakt volgens traditionele recepten die worden beschermd door gerespecteerde medicijnmannen en -vrouwen.

Verpakkingsmateriaal

In onze zoektocht naar het creëren van een zo duurzaam mogelijk product, hebben we gekozen voor glazen flesjes in plaats van plastic varianten. Glas is een duurzame verpakkingsoptie die bijdraagt aan minder plastic afval. We willen iedereen vragen om de geleverde Rapé potjes te bewaren en te hergebruiken voor andere doeleinden.

Good rape.
rating 5
One of my favorites.

Bij dit product raden wij aan

Gerelateerde blogs:

Wat je geweldig gaat vinden aan deze Rapé:

  Sterkte: 5/5
  Mentale evenwicht 
  Stress verzachtend
  Ondersteund de nachtrust 

Waarom bij ons kopen:

  Rechtstreeks van de bron 
  Ondersteunt de plaatselijke bevolking
  Handgemaakt met precisie en zorg