Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

07 Shawadawa Rapé - Rapé - Next Level
Rapé 7 Shawandawa Rapé  € 20,00 | Next Level Smartshop Webshop
Rapé 7 Shawandawa Rapé  € 20,00 | Next Level Smartshop Webshop
07 Shawadawa Rapé

07 Shawadawa Rapé

De Shawandawa Rapé is een basismengeling die ze in het dagelijks leven gebruiken om kracht te geven voor werk en om 's middags te ontspannen met hun vrienden. Het is een mix van een mooie krachtige mapacho, Tsunu-as en kruiden uit hun traditie die het zijn zachte smaak en speciale kracht geeft.

€ 18,18
10 g [Jar]
€ 18,18
50 grams [bulk]
€ 77,27
100 grams [bulk]
€ 150,00
500 gram (bulk)
€ 731,40

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Rapé Shawandawa 

De Shawãndawa-stam is het volk van de Macaw, Shawã betekent ara in hun taal. Ze wonen langs de Juruá-rivier in de meest westelijke regio van Brazilië, dicht bij de Peruaanse grens. Een stam met veel kennis van medicinale planten en hun gebruik. Ze zijn pas sinds kort begonnen hun Rapé-recepten open te stellen voor de buitenwereld. Ze gebruiken verschillende medicinale planten voor specifieke doeleinden. Deze is een basismengeling die ze in het dagelijks leven gebruiken om kracht te geven voor werk en om 's middags te ontspannen met hun vrienden. Het is een mix van een mooie krachtige Mapacho, Tsunu-as en kruiden uit hun traditie die het zijn zachte smaak en speciale kracht geeft.

Verpakkingsmateriaal

In onze journey naar het creëren van een zo duurzaam mogelijk product, zijn wij uitgekomen op glazen flesjes in plaats van de plastic variant. Wij streven ernaar om zo min mogelijk bij te dragen aan de productie van plastic (afval). Wij willen iedereen vragen om de geleverde Rapé potjes dan ook te bewaren. De potjes zijn goed te gebruiken voor andere doeleinden. Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een recycle programma voor de glazen flesjes. Het kan voorkomen dat je je Rapé nog ontvangt in een plastic flesje. Wij zitten midden in de transitie van plastic naar glas. Dit zijn de laatste plastic flesjes.

Bij dit product raden wij aan