Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

07 Shawandawa Rapé - Rapé - Next Level
07 Shawandawa Rapé

07 Shawandawa Rapé

De Shawandawa-Rapé is een perfecte melange voor dagelijks gebruik, zowel om kracht op te doen voor het werk als te genieten van wat welverdiende ontspanning in de middag. Shawandawa rapé is gemaakt van traditionele Tsunu-as en kruiden die het een aangename, zachte smaak geven en een speciale 'kick' om de dag mee te beginnen!

€ 18,18
10 g [Jar]
€ 18,18
50 grams [bulk]
€ 77,27
100 grams [bulk]
€ 150,00
500 gram (bulk)
€ 731,40

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Rapé Shawandawa

Rapé Shawandawa is een bijzondere blend afkomstig van de Shawãdawa-stam, ook wel bekend als het volk van de Ara. Shawã betekent ara in hun taal, en deze kleurrijke vogel speelt een belangrijke rol in hun cultuur. De Shawandawa-stam woont langs de Juruá-rivier in het westen van Brazilië, dicht bij de Peruaanse grens. Ze hebben uitgebreide kennis van medicinale planten en hun toepassingen, wat zich vertaalt in de unieke kracht van hun rapé.

Deze specifieke blend wordt pas sinds kort gedeeld met de buitenwereld en is een 'basis'mix die de stam dagelijks gebruikt om energie en kracht te geven voor werk, evenals ontspanning in de middag. Het is een combinatie van krachtige Mapacho, Tsunu-as en traditionele kruiden die zorgen voor een zachte smaak en speciale kracht.

Rapé (uitgesproken als Ha-pee) is een heilig sjamanistisch ‘medicijn’ dat al duizenden jaren wordt gebruikt door inheemse genezers en een essentieel onderdeel is van hun cultuur en geschiedenis. Het staat ook bekend als ‘Stof van de Ouden’. Rapé-mengsels worden gemaakt volgens traditionele recepten die worden beschermd door gerespecteerde medicijnmannen en -vrouwen. De lokale bevolking gebruikt rapé voor helderheid, focus, spirituele reiniging, inzicht, het verdrijven van negatieve gedachten en ondersteuning bij dagelijkse taken.

Verpakkingsmateriaal

In onze zoektocht naar het creëren van een zo duurzaam mogelijk product, hebben we gekozen voor glazen flesjes in plaats van plastic varianten. Glas is een duurzame verpakkingsoptie die bijdraagt aan minder plastic afval. We willen iedereen vragen om de geleverde Rapé potjes te bewaren en te hergebruiken voor andere doeleinden.

Bij dit product raden wij aan

Gerelateerde blogs:

Wat je geweldig gaat vinden aan deze Rapé:

  Sterkte: 5/5
  Ruimt toxines op 
  Reinigt energetisch aders en poriën 
  Aardende Tsunu As 

Waarom bij ons kopen:

  Rechtstreeks van de bron 
  Ondersteunt de plaatselijke bevolking
  Handgemaakt met precisie en zorg