Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

15 Menta Rapé - Rapé - Next Level
15 Menta Rapé

15 Menta Rapé

Menta Rapé is verfrissend en opbeurend dankzij de infusie van hoogwaardige Amazone-munt; ideaal voor het openen van de sinussen en het verhelderen van de geest.

€ 18,18
10 g [Jar]
€ 18,18
50 grams [bulk]
€ 77,27
100 grams [bulk]
€ 150,00
500 gram (bulk)
€ 731,40

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Menta Rapé

Menta Rapé is een verfrissende en opbeurende blend, doordrenkt met de kracht van menthol (munt) om het ademhalingssysteem te verfrissen en de kanalen te openen. Deze mix is perfect voor iedereen die op zoek is naar een verkwikkende en stimulerende ervaring zonder overweldigd te worden.

Deze rapé, afkomstig uit de bossen van de Yawanawa-stam, is verrijkt met hoogwaardige Amazone-munt. De frisheid en kracht van deze rapé zullen je sinussen meer dan normaal openen, wat zorgt voor een gevoel van helderheid en energie.

Rapé (uitgesproken als Ha-pee) is een heilig sjamanistisch ‘medicijn’ dat al duizenden jaren wordt gebruikt door inheemse genezers en een essentieel onderdeel is van hun cultuur en geschiedenis. Het staat ook bekend als ‘Stof van de Ouden’. Rapé-mengsels worden gemaakt volgens traditionele recepten die worden beschermd door gerespecteerde medicijnmannen en -vrouwen. De lokale bevolking gebruikt rapé voor helderheid, focus, spirituele reiniging, inzicht, het verdrijven van negatieve gedachten en ondersteuning bij dagelijkse taken.

Verpakkingsmateriaal

In onze zoektocht naar het creëren van een zo duurzaam mogelijk product, hebben we gekozen voor glazen flesjes in plaats van plastic varianten. Glas is een duurzame verpakkingsoptie die bijdraagt aan minder plastic afval. We willen iedereen vragen om de geleverde Rapé potjes te bewaren en te hergebruiken voor andere doeleinden.

Good rape
rating 5
Nice and pleasant not too strong but just enough.