Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

19 Rapé - Huni Kuin Cumaru - Rapé - Next Level
19 Rapé - Huni Kuin Cumaru

19 Rapé - Huni Kuin Cumaru

Ervaar een diepe aarding en een bijna trance-achtige staat door jezelf onder te dompelen in de mysterieuze wereld van Huni Kuin Cumaru rapé. De Huni Kuin zeggen dat Cumaru een boom is die altijd jong blijft en nooit verwelkt. Men gelooft dat Cumaru unieke wijsheid en kracht bezit en spirituele bescherming biedt.

€ 18,18
10 g [Jar]
€ 18,18
50 grams [bulk]
€ 77,27
100 grams [bulk]
€ 150,00
500 gram (bulk)
€ 731,40

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Rapé Cumaru

Rapé Cumaru biedt een diepgaande, spirituele reis dankzij de wijsheid en spirituele bescherming van de Cumaru-boom. Dit maakt het een perfect middel om het 'boze oog' af te weren. De Huni Kuin rapé kan enigszins uitdrogend werken, waardoor het het beste is voor incidenteel gebruik. Laat Cumaru je meenemen op een diepe, spirituele en trance-achtige reis. Let op: dit is een sterke rapé.

Rapé is een heilig sjamanistisch 'medicijn' dat al duizenden jaren wordt gebruikt door healers van inheemse stammen. Het is een essentieel onderdeel van hun tribale cultuur en geschiedenis en bestaat uit een complexe mix van verpulverde planten.

De naam Rapé betekent ook wel “stof van de Ouden”. Diverse inheemse stammen, waaronder de Matses en de Huni Kuin Indianen (Kaxinawás), gebruiken dit al duizenden jaren.

Rapé (spreek uit als Ha-Pee) is ideaal voor ceremonies zoals Ayahuasca of andere jungle medicijnen. Het kan ook in het dagelijks leven worden gebruikt, altijd met de juiste intentie. Rapé helpt bij het verkrijgen van helderheid, focus, spirituele reiniging, inzicht en energie. Het ondersteunt ook bij het verdrijven van negatieve gedachten en dagelijkse taken.

Verpakkingsmateriaal

In onze zoektocht naar het creëren van een zo duurzaam mogelijk product, hebben we gekozen voor glazen flesjes in plaats van plastic varianten. Glas is een duurzame verpakkingsoptie die bijdraagt aan minder plastic afval. We willen iedereen vragen om de geleverde Rapé-potjes te bewaren en te hergebruiken voor andere doeleinden.