Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Premium B+ Paddo Grow Kit - Psilocybe Cubensis - Paddo Kweekset - Next Level
Paddo Growkit Cubensis B+ · Easy Paddo Grow kit   27,95 | Next Level Smartshop Webshop
Paddo Growkit Cubensis B+ · Easy Paddo Grow kit   27,95 | Next Level Smartshop Webshop
Paddo Growkit Cubensis B+ · Easy Paddo Grow kit   27,95 | Next Level Smartshop Webshop
Paddo Growkit Cubensis B+ · Easy Paddo Grow kit   27,95 | Next Level Smartshop Webshop
Paddo Growkit Cubensis B+ · Easy Paddo Grow kit   27,95 | Next Level Smartshop Webshop
Paddo Growkit Cubensis B+ · Easy Paddo Grow kit   27,95 | Next Level Smartshop Webshop
Paddo Growkit Cubensis B+ · Easy Paddo Grow kit   27,95 | Next Level Smartshop Webshop Paddo Growkit Cubensis B+ · Easy Paddo Grow kit   27,95 | Next Level Smartshop Webshop Paddo Growkit Cubensis B+ · Easy Paddo Grow kit   27,95 | Next Level Smartshop Webshop

Premium B+ Paddo Grow Kit - Psilocybe Cubensis

Laat je positief verrassen door de Psilocybe Cubensis B+ met onze premium grow kit. Deze gigant onder de paddo's, geliefd om zijn indrukwekkende grootte tot wel 30 cm en milde begineffecten, biedt een unieke en aangename psychedelische ervaring. Onze gebruiksvriendelijke growkit bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle en overvloedige oogst. Kweek nu je eigen B+ paddo's en bereid je voor op een reis vol creativiteit, geluk en verhoogde zintuiglijke waarneming.

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 27,48 Tot € 4,34
5 € 26,03 Tot € 14,46
€ 28,93
1200 cc
€ 28,93
2100 cc
€ 37,19
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
3+
- 5%
€ 27,48
5+
- 10%
€ 26,03

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Grow Kit Guide online beschikbaar Kweek je eigen Paddo's! Geschikt voor beginnende kwekers

Premium B+ Paddo Grow Kit - Psilocybe Cubensis

Maak je klaar voor een buitengewone kweekervaring met onze Psilocybe Cubensis B+ paddo grow kit. De B+ staat bekend als een ware kampioen onder de magic mushrooms, niet alleen vanwege zijn indrukwekkende grootte, maar ook dankzij zijn veelzijdige groei-eigenschappen en milde, maar diepgaande effecten. Of je nu een beginner bent die op zoek is naar een toegankelijke eerste ervaring, of een ervaren psychonaut die een betrouwbare favoriet zoekt, de B+ paddo biedt een unieke combinatie van gebruiksgemak en krachtige resultaten.

Unieke Eigenschappen van de B+

De B+ paddenstoel onderscheidt zich door een aantal opmerkelijke kenmerken:

  • Gigantische vruchtlichamen die vaak meer dan 30 cm hoog worden
  • Uitstekende prestaties bij binnenteelt onder diverse omstandigheden
  • Mildere aanvang van de trip met minder kans op misselijkheid
  • Medium visuele effecten voor een gebalanceerde ervaring
  • Verhoogde gevoelens van creativiteit, geluk en tevredenheid
  • Lachkicks en een verhoogde zintuiglijke waarneming
  • Een tijdelijk veranderd gevoel van tijd en ruimte

Deze combinatie van eigenschappen maakt de B+ tot een favoriet onder zowel beginners als ervaren gebruikers, waarbij de balans tussen toegankelijkheid en kracht centraal staat.

Onze Premium Grow Kit: Topkwaliteit en Gebruiksgemak

Onze state-of-the-art B+ grow kit is ontworpen voor maximaal succes en gebruiksgemak. Elke kit bevat een volledig gekoloniseerd, 100% natuurlijk substraat met premium B+ mycelium en een speciaal ontwikkelde grow bag met paperclips en hoogwaardige luchtfilters voor optimale groeiomstandigheden.

Met minimale inspanning kun je tot wel 800 gram verse B+ paddo's van A-kwaliteit oogsten. Gemiddeld zijn er 3 'flushes' (oogsten) mogelijk, maar met de juiste zorg kun je tot wel 7 oogsten uit één kit halen. De eerste flush geeft meestal de grootste opbrengst. In de koelkast blijft de grow kit 3 tot 6 maanden in perfecte conditie.

Alles wat Je Nodig Hebt voor een Succesvolle B+ Kweek

Onze magic mushroom grow kits zijn volledig klaar voor gebruik. Voor gedetailleerde begeleiding, raadpleeg onze uitgebreide Paddo Growkit Guide. Onze ervaren klantenservice staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden naar een succesvolle oogst. Verdiep je kennis met onze informatieve Magic Mushroom Grow Kit FAQ en ontdek fascinerende feiten in onze Magic Mushroom blogs.

grow kit Guide - NL.jpg

Verkrijgbaar in Twee Formaten

  • 1200cc Grow Kit: Perfect voor beginners en hobbyisten. Deze compacte kit levert een indrukwekkende opbrengst van topkwaliteit B+ paddo's, ideaal voor persoonlijk gebruik en experimenteren met verschillende groeicondities.
  • 2100cc XL Grow Kit: Voor de serieuze teler en enthousiasteling. Deze XL-versie biedt een nog grotere opbrengst, perfect voor wie regelmatig wil genieten van de B+ ervaring of voor het delen met vrienden.

Beide formaten garanderen dezelfde superieure kwaliteit en potentie, kenmerkend voor onze B+ paddo's.

Expert Tips voor een Succesvolle B+ Oogst

  • Houd de temperatuur tussen 23-27°C voor optimale groei
  • Zorg voor indirect, natuurlijk licht - vermijd direct zonlicht
  • Handhaaf een hoge luchtvochtigheid (85-95%) voor weelderige paddo's
  • Werk altijd in een steriele omgeving om de zuiverheid van je oogst te waarborgen
  • Wees geduldig en laat de paddo's groot groeien voor maximale opbrengst

Heating Mat Instructie Video

Kweek Moeiteloos Je Eigen B+ Magische Paddenstoelen

Bij Next Level hebben we het kweken van B+ paddo's geoptimaliseerd tot een eenvoudig en bevredigend proces. Onze grow kits zijn het resultaat van jarenlange expertise en toewijding aan kwaliteit. Elke kit bevat een zorgvuldig samengesteld, 100% natuurlijk substraat, geïnoculeerd met het fijnste B+ mycelium voor ongeëvenaarde groei en potentie.

Het kweekproces is verrassend simpel: voeg water toe, creëer de juiste omgeving, en laat de magie van de natuur haar werk doen. Binnen 10 tot 14 dagen kun je je eerste oogst van imposante B+ paddo's verwelkomen. Dankzij de robuustheid van de B+ soort en onze geavanceerde technieken, kun je meerdere oogsten uit één kit halen, waardoor je maandenlang kunt genieten van verse, zelfgekweekte paddo's.

Omarm de veelzijdige kracht van de Psilocybe Cubensis B+ en bereid je voor op een reis van creativiteit, geluk en verhoogd bewustzijn. Begin vandaag nog met het kweken van je eigen B+ paddo's en ontdek waarom deze soort zo geliefd is onder psychonauten wereldwijd.

Verantwoord Gebruik van B+ Paddo's

Hoewel de B+ bekend staat om zijn mildere aanvang, biedt het nog steeds een krachtige psychedelische ervaring die respect en voorbereiding verdient. Begin met een lage dosis, vooral als je nieuw bent in de wereld van magic mushrooms. Zorg voor een veilige, comfortabele omgeving en de aanwezigheid van een nuchtere tripsitter. De B+ leent zich goed voor zowel introspectieve als sociale ervaringen, maar wees je bewust van je omgeving en gezelschap. Combineer nooit met andere middelen en gebruik niet bij bestaande medische aandoeningen. Benader elke sessie met een open geest en de intentie om te groeien en te leren van de ervaring.

excellent
rating 5
Although I recieved the cracked package, the customer service resolved it very quick. Also the shipping only took 4 days. Would recommend, will order again.
UK Shipping
rating 5
I live in the UK and these were delivered fast and successfully. Already ordered more.

Bij dit product raden wij aan

Gerelateerde blogs:

Wat je er geweldig aan gaat vinden:

 Makkelijk te gebruiken
 width= Zeer geschikt voor beginners
 Geproduceerd in Nederland