Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Catuaba Extract - Ontspannend - Next Level
Catuaba Extract

Catuaba Extract

Catuaba, één legendarisch boompje uit Brazilië. De Tupi-indianen geloven dat dit bijzondere boompje hen heeft gezegend met bijzonder grote geslachtsdelen. Echter wordt Catuaba hedendaags vooral gebruikt vanwege zijn krachtig seksueel vermogen, daarbij worden er vele gezondheidsvoordelen toegekend aan dit ‘pareltje’ van de natuur.  

€ 9,13
50 gram
€ 9,13
100 gram
€ 17,39

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Catuaba Extract

Catuaba wordt voornamelijk gebruikt ter stimulering van het libido en heeft in die branche al flinke naamsbekendheid opgebouwd. Wat veel mensen echter niet weten, is dat dit kleine boompje van veel meer markten thuis is! Catuaba bevat namelijk een groep stoffen, die ook wel Catuabine wordt genoemd. Dit zijn tropane alkaloïden. Er wordt gezegd dat deze stof een kalmerende werking heeft, angsten kan verminderen en positief bijdraagt aan vermoeidheidsklachten. Ook zou Catuaba een positieve werking hebben op het centrale zenuwstelsel.

De chemische bestanddelen die in Catuaba zijn aangetroffen omvatten alkaloïden (Catuabine A, B en C & Yohimbine), looizuren, saponines, aromatische oliën en harsen, fytosterolen, cyclolignanen, sequiterpenen, en flavonoïden.

Gebruik

Laat 15 minuten trekken in heet water, waardoor je het kunt drinken als thee. Ook kun je er een tinctuur van maken door het twee weken in alcohol te laten trekken.

Effect

De meeste gebruikers beschrijven de effecten als een warm, behaaglijk en/of ontspannen gevoel. Catuaba stimuleert de doorbloeding en in het bijzonder naar de geslachtsdelen, waarbij het een erectie kan versterken en verlengen.
 

Catuaba wordt ook wel gebruikt als slaapmiddel, echter zou dit wel de kans op erotische dromen verhogen. Dus gebruik op eigen risico!

Overmatig gebruik kan schadelijk zijn voor de lever.