Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

64 Yawanawa Pai Nani Rapé LIMITED EDITION - Limited Edition - Next Level
64 Yawanawa Pai Nani Rapé LIMITED EDITION

64 Yawanawa Pai Nani Rapé LIMITED EDITION

Onze sterkste Rapé op dit moment en een limited edition soort! Laat je onderdompelen in een wereld van heilige, krachtige kruiden met deze krachtige blend vervaardigd door Nani Kateyuve, een meester in de traditionele kennis van de Yawanawa-stammen. Deze bijzondere rapé wordt omschreven als zeer helder en aangenaam, waardoor het een populaire keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een krachtige en verlichtende ervaring die je in staat stelt om jezelf te analyseren en te aarden.

*Limited edition Rapé kan niet worden toegevoegd aan de Rapé Combipack

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
10 € 20,08 Tot € 22,31
€ 22,31
10 g [Jar]
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
10+
- 10%
€ 20,08

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Gegarandeerde Authenticiteit Ondersteunt de plaatselijke bevolking Niet te gebruiken voor de Rapé-combipack

Yawanawa Pai Nani Rapé | Limited Edition

Yawanawa Pai Nani Rapé is gedurfd en intens en voert je mee naar het hart van de Yawanawa-cultuur. Als je op zoek bent naar een sterke en authentieke Rapé-ervaring die de wijsheid en cultuur van de stam in ere houdt, dan is dit de juiste keuze voor je. Als je op zoek bent naar een manier om jezelf op te laden na een lange dag, kan rapé een nuttig hulpmiddel zijn om jezelf te helpen centreren en focussen. Yawanawa Pai Nani Rapé is een eerbetoon aan Nani Kateyuve zelf en zijn inzet voor het behoud van de Yawanawa-manier van leven.

Over Nani Kateyuve

Maak kennis met Nani Kateyuve, een Yawanawa-leider die met zijn 58 jaar een van de meest gewaardeerde spirituele leiders van zijn stam is. Nani, die liefkozend Pai of "vader" wordt genoemd, behoorde tot de eersten die door pajé Yawarani werden ingewijd in de Yawanawa-spiritualiteit, en als een van de oudste leden van zijn gemeenschap draagt hij een schat aan eeuwenoude kennis met zich mee die van generatie op generatie is doorgegeven.

Nani 1_1.jpg

Een van Nani's bijzondere expertisegebieden is de Yawanawa-taal, die hij zich in de loop der jaren eigen heeft gemaakt. Als gerespecteerd pajé faciliteert hij ook "samakai"-diëten voor zowel het Yawanawa-volk als spirituele zoekers van over de hele wereld. Als hij niet bezig is met zijn spirituele werk, is Nani meestal te vinden in het dorp Yawarani, een plaats die een speciale betekenis voor hem heeft omdat het vernoemd is naar zijn schoonvader en belangrijkste leraar.

Nani is gepassioneerd over het in stand houden van de traditionele kennis van de Yawanawa en het behoud van het dorp Yawarani als ecologisch duurzame gemeenschap. Hij besteedt veel van zijn tijd aan het planten van verschillende soorten bomen en geneeskrachtige planten, waaruit zijn diepe eerbied blijkt voor het bos dat hem omringt. Als meester van de Yawanawa-taal zet hij zich ook in om zijn kennis door te geven aan de jeugd van het inheemse land Gregório, waar alle Yawanawa-dorpen zich bevinden, via een rondtrekkende school die hij heeft opgericht.

Nani 2_1.jpg

Yawanawa Tribe

De Yawanawá bewonen het zuidelijke deel van het inheemse land van de Gregório-rivier en worden momenteel geleid door Tashka en Laura Yawanawa, een echtpaar dat hard heeft gewerkt om het Yawanawa-territorium uit te breiden, de Yawanawa-cultuur nieuw leven in te blazen en economische en sociale relaties met de buitenwereld aan te knopen. De hele gemeenschap en hun bondgenoten vechten voor het recht op hun land en doen hun uiterste best om hun huis, de natuur en het bos te behouden. De Yawanawa-stammen leven in harmonie met de natuurlijke wereld en zij geven de buitenwereld een krachtige boodschap over het belang van het behoud van de bossen en de harmonie met de natuur. De Yawanawa hebben een diepgaande kennis van hun eigen sjamanistische systeem die door ingewijden en sjamanen wordt bijgehouden. De studie van de Yawanawa-spiritualiteit begint met gebeden, diëten en intense inwijdingen. Rapé speelt een centrale rol in hun cultuur omdat het een van hun belangrijkste preparaten is voor kracht en macht. Door deze rapé te kopen, steunt u de stammen van het Yawanawa volk.

Inpakmateriaal

In ons streven om een zo duurzaam mogelijk product te maken, hebben we gekozen voor glazen flessen in plaats van de plastic variant. We streven ernaar zo min mogelijk bij te dragen aan de productie van plastic (afval). We willen iedereen vragen om de bijgeleverde Rapé-potjes te bewaren. De potjes zijn goed te gebruiken voor andere doeleinden.