Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Drinkfles Koper - OHM - Lifestyle - Next Level
Drinkfles Koper - OHM

Drinkfles Koper - OHM

Een prachtige koperen fles met de Flower of Life. Volgens Ayurveda heeft water dat is opgeslagen in een koperen vat het vermogen om alle drie de dosha's in je lichaam (vata, kapha en pitta) in balans te brengen en het doet dit door het water positief te laden. 

€ 22,27

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Drinkfles Koper - OHM

Volgens Ayurveda heeft water dat is opgeslagen in een koperen vat de mogelijkheid om alle drie de dosha's in je lichaam (vata, kapha en pitta) in balans te brengen en het doet dit door het water positief te laden. Het opslaan van water in een koperen fles werkt als een zuiveringsproces. Het kan alle micro-organismen zoals schimmels, schimmels, algen en bacteriën die in het water aanwezig zijn en die schadelijk kunnen zijn voor het lichaam, doden. Het helpt ook om de pH-waarde (zuur-base) van het lichaam in evenwicht te houden. 

Schoonmaak

Traditionele methoden om de koperen fles schoon te maken zijn door het koper in te wrijven met een mengsel van zout en tamarindepasta. Tegenwoordig kunt u vers citroensap, zout of bakpoeder en azijn gebruiken om het schoon te maken. Laat het 's nachts of minstens 8 uur in de fles staan voor het beste effect. Spoel 's ochtends uit.

Gebruiksaanwijzing:

- Om het meeste voordeel uit je koperen fles te halen, vul je de nacht voor gebruik de fles met water.

- Niet in de vaatwasser wassen  

- Om het koper te laten glanzen gebruik citroenpartjes of koperpoets 
- Niet blootstellen aan direct zonlicht

Let op: Twee of drie keer per dag water drinken uit een koperen fles is volgens de ayurveda meer dan genoeg om de vele voordelen ervan te plukken. Alleen geschikt voor water. Niet voor melk, citrus en zure vloeistoffen.

NB: Koper verkleurt in de loop der tijd t.g.v. oxidatie. Tevens kan het materiaal 'vlekken' vertonen. Dit zijn beide natuurlijke eigenschappen van koper en heeft geen negatief effect op het drinken uit een koperen fles als deze.