Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Critical Autoflower Feminized - Inner Earth Seeds - Next Level
Critical Autoflower Feminized

Critical Autoflower Feminized

Critical Autoflower is een onderhoudsarme en schimmelbestendige autoflower hybride met een fruitig terpenenprofiel en een hoge opbrengst. Deze soort gedijt goed in warme klimaten en is een uitstekende keuze voor beginnende kwekers. Van zaad tot oogst duurt het slechts 70-84 dagen en de plant is ideaal voor het Nederlandse buitenklimaat. Het roken van deze soort geeft een vrolijk en creatief gevoel, wat het perfect maakt voor kunstenaars, muzikanten en lezers.

Om ervoor te zorgen dat we iedereen de kans geven om onze zaden te kopen, is het maximum aantal zaden dat je per bestelling kunt kopen 25.

€ 18,18
3
€ 18,18
5
€ 27,27

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Critical Autoflower Feminized

Ben je op zoek naar een gemakkelijk te kweken soort met enorme opbrengsten? Zoek niet verder dan Critical Autoflower, de meest populaire en productieve soort in Spanje. Met haar sterke weerstand is deze onderhoudsarme cultivar buitengewoon betrouwbaar buiten, waardoor ze een must-have is voor beginnende kwekers en mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijk te kweken, onderhoudsarme autoflower. Critical Autoflower presteert uitstekend in alle klimaten en gedijt bijzonder goed in warmer weer. Van zaad tot oogst zijn de meeste planten binnen 70-84 dagen klaar. We raden aan om deze soort van begin mei tot eind juli buiten te planten voor de beste resultaten en om de planten op het zuiden te richten om zoveel mogelijk zonlicht op te vangen om haar enorme toppen te laten groeien. Wat deze soort echt onderscheidt, is haar schimmelbestendigheid. Ze is een uitstekende keuze voor kwekers die te maken hebben met wisselende weersomstandigheden, ideaal voor het Nederlands buitenklimaat, omdat ze tijdens de bloei wint aan gewicht zonder dat je je zorgen hoeft te maken over schimmel. Met haar enorm hoge opbrengsten, fruitig terpenenprofiel en gemakkelijk te kweken aard is Critical Autoflower een uitstekende keuze voor alle soorten kwekers en hobbyisten. Of je nu binnen of buiten kweekt, verwacht indrukwekkende resultaten met deze veelzijdige soort. Na het roken van een joint ervaar je een vrolijk en creatief gevoel dat zeer sociaal is en je in een dromerige staat brengt die een combinatie is van geluk, focus en ontspanning. Critical Autoflower is perfect voor creatieve individuen, kunstenaars, muzikanten of mensen die graag in een goed boek duiken.

Hoogte: 90 tot 100 cm

Smaak: zoet, tropisch, fruitig, aarde

Effect: dromerig, sociaal, mix actief en ontspannen, creatief

Bloeitijd: 10 – 12 weken na ontkiemen

Opbrengst binnen: 425 gram per m²

Opbrengst buiten: 125 gram per plant

Autoflower

THC Dominant