Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

KillingFields Feminized - Inner Earth Seeds - Next Level
KillingFields Feminized

KillingFields Feminized

Als je op zoek bent naar iets speciaals dan is Killingfields de juiste soort voor jou. Complexe, ontzettend zoete smaken en aroma's. Een gemakkelijke groeier en een stevige sativa high, wat wil je nog meer? Killingfields Feminized zal je positief verrassen! Bestel nu deze kwaliteitszaden van Inner Earth Seeds.

Om ervoor te zorgen dat we iedereen de kans geven om onze zaden te kopen, is het maximum aantal zaden dat je per bestelling kunt kopen 25.

€ 18,18
3
€ 18,18
5
€ 27,27

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

KillingFields Feminized

Als je op zoek bent naar iets speciaals dan is Killingfields de juiste soort voor jou. Complexe, ontzettend zoete smaken en aroma's. Een gemakkelijke groeier en een stevige sativa high, wat wil je nog meer? Killingfields Feminized zal je positief verrassen! Bestel nu deze kwaliteitszaden van Inner Earth Seeds. 

Sativa-dominante kruising

Opbrengst binnen: gemiddeld 500 gram per m²

Opbrengst buiten: tot 850 gram per plant

Bloeitijd: 8 - 10 weken

Oogsttijd buiten: Begin oktober

THC/CBD-verhouding: THC-dominante kruising, THC-gehalte: hoog

THC 21-24%
CBD 0%
CBG 0-1%

Planthoogte: 70-110 cm (binnen) / 70-160 cm (buiten)

Smaak: Zoete bosbessen, karamel, haze, diesel, cream

Effect: Sterke sativa-high, tegen trippy aan

Feminized: Ja

Autoflower: Nee

Geschikt voor buiten: Ja

Breeder Knutsel heeft met KillingFields weer een kunstwerk gecreëerd. Deze fotogenieke soort produceert ongeveer 60% gekleurde buds waarvan de bladeren groen blijven. Dit geeft een prachtig contrast. Ze is makkelijk te groeien en geeft heerlijke sativa-achtige buds die smaken naar overrijpe bosbessen met ondertonen van karamel en verschillende bloemige aroma's. Zeer complex in smaken te noemen. De voorgroeitijd van deze soort is vanaf ontkieming 1 week in kleine potjes, daarna kunnen ze naar hun permanente plek om te gaan bloeien op een 12/12 lichtregime. Na 9 weken bloei kunnen ze geoogst worden. Killingfields staat bekend om haar enorm sterke uitwerking en zorgt voor een stevige high welke tegen het psychedelische aanzit, oftewel: dit is geen wiet voor de gevoelige blowers onder ons! Door haar sterke uitwerking bezit ze volgens velen ook enkele zeer goede medicinale eigenschappen. Als je op zoek bent naar een strain die je in andere sferen brengt en je het idee geeft dat je op wolken loopt, dan is KillingFields de soort die je zoekt. Haar heerlijke smaken van Haze, rijpe bessen, Diesel en Cream doen je meteen nog een joint willen draaien. De soort die elke kweker een keertje moet kweken en in zijn assortiment moet hebben!