Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Jack Herer Feminized - Inner Earth Seeds - Next Level
Jack Herer Feminized

Jack Herer Feminized

Jack Herer, de soort die iedere kweker een keer moet proberen! Door jarenlange selecties naar de perfecte moeder, hebben we deze verse nieuwe zadenbatch beschikbaar kunnen maken voor iedereen. De uitkomst is een grote oogst die je zal verbazen wat betreft budopbouw & groeipotentie. Dit gecombineerd met haar heerlijke citrus-skunky smaken en sterke sativa high zal er voor zorgen dat je deze soort telkens opnieuw wilt kweken.

Om ervoor te zorgen dat we iedereen de kans geven om onze zaden te kopen, is het maximum aantal zaden dat je per bestelling kunt kopen 25.

€ 18,18
3
€ 18,18
5
€ 27,27

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Jack Herer Feminized

Jack Herer, de soort die iedere kweker een keer moet proberen! Door jarenlange selecties naar de perfecte Jack-Herer moeder, hebben we deze verse nieuwe zaden batch beschikbaar kunnen maken voor iedereen. De uitkomst is een grote oogst die je zal verbazen wat betreft bud opbouw & groeipotentie. Dit gecombineerd met haar heerlijke citrus-skunky smaken en sterke sativa high zal er voor zorgen dat je deze soort telkens opnieuw wilt kweken.

Sativa-dominante kruising

Opbrengst binnen: gemiddeld 600 gram per m²

Bloeitijd: 9 - 10 weken

THC/CBD-verhouding: THC-dominante kruising, THC-gehalte: hoog

THC 17-20%
CBD 0%
CBG 0-1%

Planthoogte: 125 - 140 cm

Smaak: Citrus, skunky, aards, kruidig

Effect: Sterke sativa high met een lichte stone

Feminized: Ja

Autoflower: Nee

Geschikt voor buiten: Minder geschikt

Jack Herer Feminized is goed te kweken in kleine ruimtes door haar te groeien met de SCROG-methode (Screen Of Green). Haar hoogte is 140 cm zonder scrogmethode. Met scrogmethode; met het scrognet op 45 cm boven de pot komt ze op 125 cm hoogte. Haar heerlijke citrusgeur met een vleugje skunky en earthy ondertonen zal iedereen een plezier doen. Als je haar rookt geeft ze een heerlijke sativa high. Deze high blijft uren in je hoofd met een licht lichamelijk stoned gevoel. Jack Herer wordt door velen gebruikt voor verschillende medicinale doeleinden en is in Nederland zelfs in de apotheek te verkrijgen. Deze sativa soort kan na ontkieming en na 9 dagen groei onder 18 uur licht, op de 12/12 bloeicyclus gezet worden. Jack Herer zal je positief verrassen!