Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Chemdawg Feminized - Inner Earth Seeds - Next Level
Chemdawg Feminized

Chemdawg Feminized

Een zeer geliefde en bijzonder lekkere soort die beginnende rokers van hun sokken blaast! Inner Earth Seeds biedt met trots de feminized zaden aan van Chemdawg. Een soort die je kweekinspanningen beloont met keiharde, compacte en glinsterende toppen met een zeer fruitig, complex citrus-dieselsmaakprofiel en een sterke diep relaxende stone.

Om ervoor te zorgen dat we iedereen de kans geven om onze zaden te kopen, is het maximum aantal zaden dat je per bestelling kunt kopen 25.

€ 18,18
3
€ 18,18
5
€ 27,27

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Chemdawg Feminized

Een zeer geliefde en bijzonder lekkere soort die beginnende rokers van hun sokken blaast! Wederom een succesproject van onze gerenommeerde breeder Knutsel. Inner Earth Seeds biedt met trots de feminized zaden aan van Chemdawg. Een soort die je kweekinspanningen beloont met keiharde, compacte en glinsterende toppen met een zeer fruitig, complex citrus-dieselsmaakprofiel en een sterke diep relaxende stone.

Indica-dominante kruising

Opbrengst binnen: 450-500 g/m²

Opbrengst buiten: tot 800 gram per plant

Bloeitijd: 8/9 weken

Oogsttijd buiten: begin oktober

THC/CBD-verhouding: THC-dominant, THC-gehalte: hoog

THC 17-19%
CBD 0%
CBG 0%

Planthoogte: 175-200 cm (buiten) / 90-110 cm (binnen)

Smaak: Fruitig, zoet, citrus, earthy, diesel, kruidig

Effect: Sterke ontspannende stone, langdurig effect

Feminized: Ja

Autoflower: Nee

Geschikt voor buiten: Ja

Onze Chem Dawg Feminized is hoofdzakelijk indica flowering met een overweldigend terpenenprofiel van diesel; earthy en spicy in haar geuren. Toch geeft ze in haar 3 verschillende phenotypes ook lichte verschillen in geur en smaak. Je kunt haar ook goed buiten kweken en je zou haar begin oktober al kunnen oogsten. Ze wordt buiten in de volle grond zo'n 200 cm hoog. Indoor wordt ze 110 cm hoog. Ze is het beste te kweken in een Sea-Of-Greenmethode. Chem Dawg Feminized heeft na ontkieming van de zaden zo'n 13 dagen nodig onder 18 uur licht om voor te groeien op een plek waar ze zal blijven tot het einde van haar bloei. Daarna kun je haar op 12/12-cyclus zetten om haar af te bloeien (8/9 weken bloei). Haar hoge THC-gehalte zal je versteld doen staan; tegen de bloeitijd aan heeft ze bijna olie-achtige toppen die zeer compact zijn. Als je haar rookt geeft ze een stevige stone die lang blijft hangen en haar smaak is heel fruitig, citrusachtig met een zachte hint van diesel. Deze soort is volgens velen ook heel geschikt voor medicinaal gebruik.

Bij dit product raden wij aan