Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

HHC Lolly's 70mg - HHC Producten - Next Level
HHC Lolly's 70mg

HHC Lolly's 70mg

Onze HHC Lolly's bevatten 70mg HHC per stuk en hebben een sterk effect. Elke lolly heeft een andere smaak en kleur!

€ 14,83

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Bestel HHC Lolly's Online

Verwen jezelf met de ultieme zoete traktatie: HHC Lollies. Perfect voor feestjes, filmavonden of als een klein opkikkertje gedurende de dag. Je kunt ze op elk moment en overal gebruiken!

Onze Lolly's bevatten elk 70mg HHC en zijn verpakt per 3, elk met verschillende smaken en kleuren. De lolly's hebben een sterk effect en zijn bedoeld voor ervaren gebruikers. Als je ze voor het eerst gebruikt, begin dan met een halve portie.

Hoe te gebruiken:

We raden aan om er één te nemen en ten minste 1 uur te wachten voordat je meer neemt. Met edibles kan het wat langer duren voordat het volledige effect merkbaar is, dus houd daar rekening mee. Let op: Kan mogelijk een slaapverwekkend effect hebben. Niet voor personen onder de 18 jaar.

Productinformatie

  • Elke lolly is handgemaakt en bevat 70mg HHC.
  • Verschillende kleuren en smaken.
  • Elke verpakking bevat 3 lolly's.
  • Wees je bewust van de sterke effecten.

Wat is HHC?

HHC (Hexahydrocannabinol) is een 'nieuwe' cannabinoïde die lijkt op THC met een andere chemische structuur. De effecten van HHC worden het meest omschreven als een 'activerende', licht euforische en bedwelmende high. In tegenstelling tot Δ-8, Δ-9 en Δ-10 THC, heeft HHC geen dubbele bindingen in zijn molecuulstructuur, wat zorgt voor een langere houdbaarheid en mogelijk een iets minder heftige psychoactieve werking. Toch geven gebruikers aan dat HHC behoorlijk psychoactief is, vergelijkbaar met THC maar met zijn eigen, unieke effecten.

Ingrediënten

Suiker, glucosestroop, voedingszuren (melkzuur, appelzuur, citroenzuur), smaakstoffen, kleurstoffen (E140, E122, E160, E163, E104), HHC.

Waarschuwing:

Dit product dient niet als vervanging voor professioneel medisch advies. Onze HHC-lolly's zijn niet bedoeld om ziekten, aandoeningen of andere medische kwalen te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Bewaar dit product buiten bereik van kinderen en het is niet geschikt voor gebruik door personen jonger dan 18 jaar. Gebruik dit product niet tijdens de zwangerschap. Gebruik na inname van dit product geen machines en bestuur geen voertuigen. Raadpleeg altijd je arts voordat je dit product gebruikt, vooral als je bestaande gezondheidsproblemen heeft of medicijnen gebruikt. Wees bewust van de mogelijke effecten en gebruik het product op een verantwoorde manier.