Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Betalen met Bitcoin of Altcoins

In onze ogen zijn Bitcoin en andere Altcoins de toekomst van betalen! Hierdoor is het mogelijk om snel geld over te maken naar iedereen over de hele wereld. Dit betekend: geen lange wachttijden meer voor internationale betalingen. Dit kan je bestelling enorm versnellen! 

Betalen met Bitcoin of Altcoins kan gemakkelijk met deze betalingsoplossing. Wij maken gebruik van een bijzondere innovatieve betalingsoplossing voor het kunnen betalen in meer dan 50 cryptocurrencies. Je kiest namelijk simpelweg de munt waar je mee wilt betalen en ziet vervolgens een QR-code en address waar je jouw munten heen kan sturen. Dit kan je doen vanaf je eigen favoriete Crypto Wallet!

De volgende Cryptocurrencies kunnen gebruikt worden om te betalen:

Voorbeeld betaling met Bitcoin of Altcoins: 

We geven jou een stap voor stap voorbeeld hoe je kan betalen met onze Bitcoin & Altcoins service:

1) Kies onze Bitcoin & Altcoin betalingsmethode
Dit kan je doen in onze winkelwagen.

2) Kies de Bitcoin of Altcoin waar je mee wilt betalen

Kies de Cryptocurrency die jij bezit! Wat is jouw favoriete Cryptocurrency? Je kan kiezen tussen 50 verschillende coins!

3) Gebruik het Address of de QR-Code om jouw coins te sturen vanuit je favoriete Wallet. Let op: controleer altijd dubbel of het address overeenkomt voordat je het geld verstuurd. 

1) Stuur alstublieft X.XX [Bitcoin / Altcoin]  naar adres [het gegeven adres] . (Zorg ervoor dat je genoeg verzendt om de kosten van een munttransactie te dekken!). Dit verschilt per munt. Kijk dit goed na voordat je je munt verstuurd! In meeste gevallen kan je de transaction fees vinden in je eigen wallet. Je zult de betaling moeten beginnen met je software of online/offline wallet en het adres en het betalingsbedrag erin kopiëren en plakken. We sturen je een e-mail wanneer wij het hebben ontvangen. Je hebt 2 uur, 59 minuten en 28 seconden om het bedragen te versturen. Als je geld verstuurt wat niet voor de time-out is bevestigt of wanneer je niet genoeg munten verzendt, ontvang je binnen 8 uur een automatisch e-mailbericht om je geld te claimen. Als je de e-mail niet ontvangt, neem dan contact met ons op met de onderstaande informatie en CoinPayments.net stuurt je een terugbetaling:
    i) De transactie-ID: CPBL5N5URLLAMSZGO5BBX8H1QD
    ii) Een betaaladres om het geld naar toe te sturen.
    iii) Deze verificatiecode: [zie betalings pagina bij QR en Adress code] (om te controleren of u de verzender van de transactie bent.)

2) Je kan de status van je transactie vinden op de pagina waar de QR Code en Address aangegeven staan. Zodra de betaling meerdere keren in de blockchain is bevestigd, wordt de betaling voltooid en ontvangt de verkoper een melding. De statuspagina is beschikbaar voor de komende 30 dagen. Het bevestigingsproces duurt gewoonlijk 10-45 minuten, maar varieert op basis van de doelbloktijd van de munt en het aantal vereiste blokkeringen. Het bevestigingsproces duurt gewoonlijk 10-45 minuten, maar varieert op basis van de doelbloktijd van de munt en het aantal vereiste blokkeringen.