Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Purple Hindu Kush - Cannabis Wierook - Cannabis Wierook - Next Level
Purple Hindu Kush - Cannabis Wierook

Purple Hindu Kush - Cannabis Wierook

Ervaar de charme van onze Purple Hindu Kush Cannabiswierook, waarbij het aansteken ervan een evenwichtige mix van aardse en zoete aroma's vrijgeeft met tonen van kersen en amandelen. Dankzij de vakkundige samenstelling door Sagrada Madre met uitsluitend natuurlijke componenten, geniet je van een lichte rookervaring die rust en ontspanning bevordert.

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 6,48 Tot € 1,02
5 € 6,14 Tot € 3,41
€ 6,82
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
3+
- 5%
€ 6,48
5+
- 10%
€ 6,14

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Hand geplukt met precisie en zorg Verrijkt met Cannabis Terpenen Volledig Natuurlijk Product

Purple Hindu Kush Wierook - Sagrada Madre

Laat je meevoeren door de kalmerende geuren van onze Purple Hindu Kush Cannabiswierook. Zodra je de wierook aansteekt, ontvouwt zich een harmonieuze mix van zoete, aardse geuren, met fijne hints van kersen en amandelen. De terpenen van de Purple Hindu Kush in onze wierook creëren een zoet en aards geurenpalet en geven een ontspannende ervaring die perfect past bij het rustgevende Indica-karakter.

Het vakmanschap van Sagrada Madre en hun gebruik van uitsluitend natuurlijke ingrediënten zorgen voor een lichte en zuivere geurbeleving. Verwacht een relaxende atmosfeer zonder zware rook of de typische geur van een joint; deze wierook biedt in plaats daarvan een evenwichtige melange van natuurlijke aroma's die een staat van sereniteit en ontspanning oproepen.

Geurige noten

  • Zoet en aards
  • Subtiele hints van kersen en amandelen
  • Bloemig maar licht
  • Creëert een relaxende sfeer

Inhoud

Elke verpakking bevat 6 stokjes, waarbij elk stokje ongeveer 60 minuten brandtijd biedt. De wierookstokjes zijn met de hand vervaardigd uit biomassa van fruit en verrijkt met essentiële oliën, cannabisterpenen, natuurlijke houtskool, een natuurlijk bindmiddel en zout, voor een authentieke en puur natuurlijke geurervaring.

Een Puur Natuurlijk Product

Onze Purple Hindu Kush Cannabiswierook staat garant voor een puur natuurlijke kwaliteit, vrij van enige synthetische toevoegingen of geuren. Dit resulteert in een zachte, uitnodigende rook die een aangename afwisseling biedt van de gebruikelijke wierookgeuren. Elke wierookstok is met zorg handgerold in Argentinië, volgens eeuwenoude ambachtelijke tradities.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook- en Smudgeproducten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, dat natuurlijk, een beetje ruw en handgemaakt is. Maar het is vooral de geur die opvalt: vol, authentiek en vergezeld van mooie witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook zijn eigen project om Palo Santo bomen opnieuw te planten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland

Bij dit product raden wij aan

Gerelateerde blogs: