Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

68 Authentic Rapé -  Nukini Tsunu Forca - Authentic Rapé - Next Level
68 Authentic Rapé -  Nukini Tsunu Forca

68 Authentic Rapé - Nukini Tsunu Forca

Ervaar de magie van Nukini Forca terwijl het evenwicht en stabiliteit voedt, je wezen harmoniseert met elke ademhaling. Ontdek de kunst van het gronden en kom uit deze transformerende reis met een hernieuwd gevoel van innerlijke vrede en rust.

€ 18,18
10 g [Jar]

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Authentieke Nukini Tsunu Forca

Met liefde en toewijding gemaakt door de Nukini-stam in Acre. Omarm de subtiele essentie van de jungle terwijl het je meeneemt op een reis als geen ander. Gehuld in de omarming van krachtige vrouwelijke energie, biedt Nukini Forca Rapé een harmonieuze balans op alle fronten: emotioneel, fysiek en mentaal, waardoor je een diep gevoel van gegrondheid ervaart.

Over onze Authentieke Rapé

Onze baanbrekende nieuwe lijn 'Authentieke Rapé' getuigt van de opmerkelijke verbinding die we hebben opgebouwd met de stammen van het Amazone regenwoud, de ware hoeders van deze eeuwenoude kunst. Reis met ons mee naar het hart van het regenwoud, waar we nederig de wijsheid en tradities hebben omarmd die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Hand in hand samenwerkend met deze inheemse gemeenschappen, hebben we het buitengewone voorrecht gekregen om deze Rapé rechtstreeks te ontvangen van de handen die het liefdevol vervaardigen.

Handgemaakt door Inheemse Medicijnmensen Bereid volgens Oude Recepten Ondersteunt de Lokale Stammen Zuiverheid en Kracht Gegarandeerd

Inhoud

Glasfles met 10 gram Rapé