Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

66 Authentic Rapé - Yawanawa Kanaro - Authentic Rapé - Next Level
66 Authentic Rapé - Yawanawa Kanaro

66 Authentic Rapé - Yawanawa Kanaro

Geïnspireerd door de heilige betekenis van de blauw-gele ara, dient deze unieke Rapé als een krachtige bondgenoot bij het verbeteren van de mentale focus en het scherpen van de geest.

€ 18,18
10 g [Jar]

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Authentic Yawanawa Kanaro Rapé

Ontdek de transformerende effecten terwijl je zuivering ondergaat, terwijl de grondende essentie van Tsunu-assen een kalmerende invloed biedt tijdens het proces. Deze unieke en krachtige blend is vervaardigd door de Yawanawa-stam, mensen die een diep begrip hebben van het ritme van de natuur en de balans van het leven. Ervaar de Kanaro Rapé doordrenkt met hun wijsheid en culturele betekenis.

Over onze Authentieke Rapé

Onze baanbrekende nieuwe lijn 'Authentieke Rapé' getuigt van de opmerkelijke verbinding die we hebben opgebouwd met de stammen van het Amazone regenwoud, de ware hoeders van deze eeuwenoude kunst. Reis met ons mee naar het hart van het regenwoud, waar we nederig de wijsheid en tradities hebben omarmd die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Hand in hand samenwerkend met deze inheemse gemeenschappen, hebben we het buitengewone voorrecht gekregen om deze Rapé rechtstreeks te ontvangen van de handen die het liefdevol vervaardigen.

Handgemaakt door Inheemse Medicijnmensen Bereid volgens Oude Recepten Ondersteunt de Lokale Stammen Zuiverheid en Kracht Gegarandeerd

Inhoud

Glasfles met 10 gram Rapé