Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Premium Copelandia Hawaiian Paddo Grow Kit - Panaeolus Cyanescens - Paddo Kweekset - Next Level
Premium Copelandia Hawaiian Mushroom Grow Kit - Panaeolus Cyanescens | Next Level Smartshop
Paddo Growkit Copelandia Hawaiian Paddo Grow kit - 1200cc | Next Level Smartshop Webshop
Premium Copelandia Hawaiian Mushroom Grow Kit - Panaeolus Cyanescens | Next Level Smartshop
Premium Copelandia Hawaiian Mushroom Grow Kit - Panaeolus Cyanescens | Next Level Smartshop
Premium Copelandia Hawaiian Mushroom Grow Kit - Panaeolus Cyanescens | Next Level Smartshop
Premium Copelandia Hawaiian Mushroom Grow Kit - Panaeolus Cyanescens | Next Level Smartshop
Paddo Growkit Copelandia Hawaiian Paddo Grow kit - 1200cc | Next Level Smartshop Webshop
Premium Copelandia Hawaiian Mushroom Grow Kit - Panaeolus Cyanescens | Next Level Smartshop
Premium Copelandia Hawaiian Mushroom Grow Kit - Panaeolus Cyanescens | Next Level Smartshop
Premium Copelandia Hawaiian Mushroom Grow Kit - Panaeolus Cyanescens | Next Level Smartshop
Premium Copelandia Hawaiian Mushroom Grow Kit - Panaeolus Cyanescens | Next Level Smartshop Paddo Growkit Copelandia Hawaiian Paddo Grow kit - 1200cc | Next Level Smartshop Webshop Premium Copelandia Hawaiian Mushroom Grow Kit - Panaeolus Cyanescens | Next Level Smartshop Premium Copelandia Hawaiian Mushroom Grow Kit - Panaeolus Cyanescens | Next Level Smartshop Premium Copelandia Hawaiian Mushroom Grow Kit - Panaeolus Cyanescens | Next Level Smartshop

Premium Copelandia Hawaiian Paddo Grow Kit - Panaeolus Cyanescens

Verken de diepgaande krachten van de Copelandia (Panaeolus Cyanescens) met onze premium grow kit. Deze speciale magic mushroom, bekend als de op één na sterkste paddo ter wereld, biedt een intense en diepgaande psychedelische ervaring. Ondanks zijn kleine formaat bevat de Copelandia zeer hoge concentraties psilocybine en psilocine. Onze gebruiksvriendelijke 1200cc growkit bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle kweek van deze unieke en potente paddo. Bereid je voor op een buitengewone reis met de Copelandia Hawaiian.

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 51,03 Tot € 8,06
5 € 48,35 Tot € 26,86
10 € 47,00 Tot € 67,15
€ 53,72
1200 cc
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
3+
- 5%
€ 51,03
5+
- 10%
€ 48,35
10+
- 12.5%
€ 47,00

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Grow Kit Guide online beschikbaar Kweek je eigen Paddo's! Geschikt voor beginnende kwekers De sterkste Magic Mushroom verkrijgbaar!

Premium Copelandia Hawaiian Mushroom Grow Kit - Panaeolus Cyanescens

Betreed de wereld van uitzonderlijke psychedelische ervaringen met onze Copelandia (Panaeolus Cyanescens) paddo grow kit. Deze buitengewone paddenstoel, ook bekend als de Copelandia Hawaiian, is beroemd om zijn extreem hoge concentraties psilocybine en psilocine. Als de op één na sterkste paddo ter wereld biedt de Copelandia een intense en diepgaande reis die zelfs de meest ervaren psychonauten zal verbazen.

Unieke Eigenschappen van de Copelandia

De Copelandia paddo onderscheidt zich door een aantal opmerkelijke kenmerken:

  • Extreem hoge potentie, ondanks het kleine formaat
  • Intense visuele en spirituele ervaringen
  • Snelle onset en langdurige effecten
  • Veelzijdig en bestand tegen schommelingen in temperatuur en vochtigheid
  • Geschikt voor gevorderde psychonauten op zoek naar diepe, transformerende ervaringen

Waarschuwing: Dit is een van de sterkste paddo's die er zijn. Alleen aanbevolen voor ervaren gebruikers met een goede kennis van dosering en veilig gebruik van krachtige psychedelica.

Onze Premium Grow Kit: Topkwaliteit en Gebruiksgemak

Onze state-of-the-art Copelandia grow kit is ontworpen voor optimaal gebruiksgemak en succes. De kit bevat een volledig gekoloniseerd, 100% natuurlijk substraat met premium Copelandia mycelium. Daarnaast ontvang je een speciale groeizak met ventilatie en paperclips voor ideale groeiomstandigheden. Deze zorgvuldig samengestelde 1200cc kit stelt je in staat om met minimale inspanning deze bijzondere paddo's te kweken.

Inhoud van de Grow Kit

  • 1200cc Growbox met gekoloniseerd substraat
  • Growbag met ventilatie en paperclips
  • 2 x extra aarde, essentieel voor de groei van Copelandia

Alles wat Je Nodig Hebt voor een Succesvolle Paddo Grow

Al onze magic mushroom grow kits zijn ready-to-grow. Onze deskundige klantenservice staat klaar om je te helpen bij elke stap van het kweekproces. Voor extra informatie en tips, bekijk ook onze Magic Mushroom Grow Kit FAQ en Magic Mushroom blogs.

Copelandia Grow Kit Instructies

Voor het beste resultaat met je Copelandia Growkit is goede voorbereiding essentieel. We raden je aan om onze uitgebreide Copelandia Growguide zorgvuldig te lezen en stap voor stap te volgen. Deze guide bevat gedetailleerde instructies specifiek voor het kweken van Copelandia paddo's, die kunnen afwijken van de standaard Cubensis soorten.

Tips voor een Succesvolle Copelandia Kweek

  • Houd de temperatuur tussen 24-28°C voor optimale groei
  • Zorg voor indirect, diffuus licht
  • Handhaaf een zeer hoge luchtvochtigheid (90-95%)
  • Werk uiterst steriel om contaminatie te voorkomen
  • Wees extra geduldig; Copelandia kan iets langzamer groeien dan Cubensis soorten

Heating Mat Instructie Video

Kweek Succesvol Je Eigen Copelandia Paddenstoelen

Bij Next Level bieden we je de mogelijkheid om een van de meest potente magic mushrooms ter wereld te kweken. Onze Copelandia grow kits zijn het resultaat van zorgvuldige ontwikkeling en testen. Elke kit bevat een perfect uitgebalanceerd substraat, speciaal afgestemd op de behoeften van deze unieke paddo soort.

Het kweekproces vereist wat meer aandacht dan bij standaard Cubensis soorten, maar met de juiste zorg en geduld kun je een indrukwekkende oogst van deze buitengewone paddo's realiseren. Volg nauwkeurig onze instructies en creëer de optimale omstandigheden voor je Copelandia om te floreren.

Ontdek de ongeëvenaarde kracht van de Panaeolus Cyanescens en bereid je voor op een psychedelische ervaring die zijn gelijke niet kent. Kweek nu je eigen Copelandia paddo's en betreed een nieuwe dimensie van bewustzijnsverruiming en zelfontdekking.

Verantwoord Gebruik van Copelandia Paddo's

De Copelandia biedt een extreem krachtige psychedelische ervaring die het uiterste vraagt qua respect, voorbereiding en voorzichtigheid. Vanwege de hoge potentie raden we aan om met een veel lagere dosis te beginnen dan bij andere paddo soorten. Zorg voor een veilige, gecontroleerde omgeving en de aanwezigheid van een ervaren en nuchtere tripsitter. Deze paddo is uitsluitend geschikt voor zeer ervaren psychonauten. Combineer nooit met andere middelen en gebruik niet bij bestaande medische of psychische aandoeningen. Wees je bewust van de intensiteit van de ervaring en benader elke sessie met grote zorgvuldigheid en een open, maar voorbereid gemoed.

Lovely Angels from Pure Paradise
rating 5
Not many, but very Lovely Mushrooms grow up in Our Thearchical Temple, Who did Us feel very happy with Them. According to Our experience, the 1200ml grow kits have bigger potential for more strong yields, but anyway even 550cc grow kits are deserving Our 5 stars. More details of Our review We have been posted on Copelandia 1200ml grow kit. ~ God and Goddess Raixe and Airis.

Bij dit product raden wij aan

Gerelateerde blogs:

Wat je er geweldig aan gaat vinden:

4 - 5 keer sterker dan Cubensis

Zeer sterke en mooie visuals

 Geproduceerd in Nederland