Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Fronto King Sigaar Blunts - Vanille - Wraps - Next Level
Fronto King Sigaar Blunts - Vanille

Fronto King Sigaar Blunts - Vanille

De Fronto King Sigaar Blunts - Vanille is gemaakt van 100% natuurtabak, in tegenstelling tot andere wraps en machinaal gemaakte sigaren die bestaan uit synthetisch/ gehomogeniseerd vel papier. De Fronto King producten zijn gecontroleerd op versheid en kwaliteit in elk stadium van het productieproces door jarenlange ervaring. Een Fronto King Cigar Blunt verpakking bevat twee blunts. Aroma: Vanille

€ 4,13

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Fronto King Sigaar Blunts - Vanille

Fronto King producten zijn gemaakt van 100% natuurtabak, in tegenstelling tot andere wraps en machinaal gemaakte sigaren die bestaan uit synthetisch/ gehomogeniseerd vel papier. De Fronto King producten zijn gecontroleerd op versheid en kwaliteit in elk stadium van het productieproces door jarenlange ervaring. Aroma: Vanille

Het dekblad van de sigaar kenmerkt zich door de donkere kleur, ook wel bekend als Broadleaf/Fronto Wrappers. De aroma onderscheidt zich door de nature zoete aromavan het dekblad. Deze sigaren zijn razend populair onder Backwoods-rokers, mede door de unieke beleving.

De gebruikersinstructie voor Roll-Your-Own doeleinden

Ontrol de sigaar bij het mondstuk, en gebruik het dekblad (wrap) voor het draaien van Fronto Blunts. Vanzelfsprekend kunnen de Fronto sigaren gerookt worden. Tip: Bevochtig de Blunts iets om het rollen makkelijker te maken, hierdoor voorkom je het scheuren van de bladeren!

Zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=qmZ4g4hQPz4

(let op deze video is gemaakt met het volledige dekblad, in Nederland bieden wij alleen de voorgesneden dek bladeren aan, veelal bekend onder de naam Blunt wrap. Het voorgesneden dekblad is enkel verkrijgbaar in de vorm van een sigaar i.v.m. het behouden van de versheid van het product) Deze bladeren worden per bundel van 2 stuks aangeboden!

Waarschuwing: – Roken is dodelijk. – Niet te gebruiken onder de 18! – Roken beschadigt uw gebit en tanden. – Tabaksrook bevat meer dan 70 stoffen die kanker veroorzaken.