Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

26 Huni Kuin Murici Rapé - Tribe Rapé - Next Level
26 Huni Kuin Murici Rapé

26 Huni Kuin Murici Rapé

Een Kaxinawá-klassieker! Deze Rapé is een traditioneel medicijn in de ogen van de Kaxinawa-bevolking. Rapé met as van Murici. Reinigingsenergieën van de lagere chakra's.

€ 18,18
10 g [Jar]
€ 18,18
50 grams [bulk]
€ 77,27
100 grams [bulk]
€ 150,00
500 gram (bulk)
€ 731,40

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Rapé Huni Kuin Murici

Het werkt op de fysieke reiniging in de energieën die zich ophopen in het lagere deel van het lichaam. Er wordt gezegd dat de fysieke voordelen van de Murici ontstekingsremmend werken, koortsremmers, gastro-intestinale tractus en in de strijd tegen diarree. Er wordt ook gezegd dat het de symptomen van verkoudheid vermindert, waaronder ontstekingen, loopneus en pijntjes.

Rapé (spreek uit als Ha-Pee) is een heilige sjamanistische 'medicijn' dat is gebruikt door healers van inheemse stammen voor duizenden jaren en is een essentieel onderdeel van hun tribal cultuur en geschiedenis. Rapé is een complexe mix van verpulverde planten.

Rapé betekend ook wel “stof van de Ouden”. Het wordt bij diverse inheemse stammen, waaronder de Matses en de Huni Kuin Indianen (kaxinawás) al duizenden jaren gebruikt.

Rapé  is ideaal voor ceremonies zoals Ayahuasca of andere medicijnen uit de jungle. Tevens kan het in het dagelijks leven worden gebruikt als wierook.

Verpakkingsmateriaal

In onze journey naar het creëren van een zo duurzaam mogelijk product, zijn wij uitgekomen op glazen flesjes in plaats van de plastic variant. Wij streven ernaar om zo min mogelijk bij te dragen aan de productie van plastic (afval). Wij willen iedereen vragen om de geleverde Rapé potjes dan ook te bewaren. De potjes zijn goed te gebruiken voor andere doeleinden. Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een recycle programma voor de glazen flesjes. Het kan voorkomen dat je je Rapé nog ontvangt in een plastic flesje. Wij zitten midden in de transitie van plastic naar glas. Dit zijn de laatste plastic flesjes.

Bij dit product raden wij aan