Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Detox Tinctuur - 50ml - Tincuren & Extracten - Next Level
Tincuren & Extracten Detox Tinctuur - 50ml   11,95 | Next Level Smartshop Webshop

Detox Tinctuur - 50ml

Onze Detox Tinctuur combineert de unieke eigenschappen van drie krachtige planten - witte dovenetel, paardenbloem en mariadistel. Elk van deze ingrediënten kent een rijke traditie in diverse praktijken over de hele wereld. De lange extractietijd en het gebruik van hoogwaardig extractiemateriaal garandeert een maximale concentratie aan werkzame stoffen.

€ 10,96

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Detox Mix Tinctuur 50ml

Ontdek de harmonieuze blend van drie unieke plantaardige ingrediënten in onze Detox Mix Tinctuur. De witte dovenetel, of Lamium album, is een plant die door de jaren heen zijn plaats heeft gevonden in traditionele praktijken, erkend om zijn onderscheidende kenmerken. Paardenbloem, bekend als Taraxacum, is een ander ingrediënt in deze mix. Het is een veelzijdige plant die wereldwijd gewaardeerd wordt in diverse keukens en traditionele praktijken. Paardenbloem staat ook bekend om zijn rijke hoeveelheid antioxidanten! Tot slot hebben we mariadistel toegevoegd, wetenschappelijk bekend als Silybum marianum. Het is een plant die al lang gewaardeerd wordt in diverse culturele tradities.

De lange extractietijd en het gebruik van hoogwaardig extractiemateriaal garandeert een maximale concentratie aan werkzame stoffen.

Dosering

's avonds na het eten en voor het slapen gaan: 20 druppels in te nemen met water.

Voedingssupplement met planten

Niet te gebruiken als vervanging voor een gevarieerde voeding.

Bewaren

Beneden 25℃ en buiten bereik van kinderen houden. 

Inhoud

Lamium Album
Taraxacum
Silybum marianum
40% Alcohol