Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Passiebloem Tinctuur - 50ml - Tincuren & Extracten - Next Level
Tincuren & Extracten Passiebloem Tinctuur - 50ml   18,50 | Next Level Smartshop Webshop

Passiebloem Tinctuur - 50ml

Verken de fascinerende eigenschappen van Passiflora Incarnata met onze Passiebloem Tinctuur. Gemaakt met hoogwaardig basismateriaal en een extractieproces dat een hoge concentratie garandeert, belichaamt deze tinctuur de essentie van de plant.

€ 10,96

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Passiebloem Tinctuur 50ml

Verken de interessante eigenschappen van Passiflora Incarnata, ofwel Passiebloem, met onze zorgvuldig samengestelde tinctuur. Deze plant staat bekend om zijn boeiende esthetiek en zijn langdurige plaats in diverse tradities over de hele wereld.

Onze tinctuur is gemaakt met de fijnste kwaliteit Passiebloem, die de charme van de plant belichaamt in een handig te consumeren vorm. Passiflora Incarnata wordt door vele culturen vereerd, en het is geen verrassing gezien de unieke en opvallende aanwezigheid van de plant. Vroege studies en traditionele anekdotes benadrukken vaak de veelzijdige bruikbaarheid.

De Passiebloem heeft de reputatie niet alleen de ogen te boeien met zijn schoonheid, maar ook de geest met zijn onderscheidende kenmerken. Onze Passiebloem Tinctuur wordt bereid met behulp van het blad, de bloem en de steel van de Passiflora Incarnata. We maken gebruik van een extractieproces dat een hoge concentratie van de actieve stoffen van de plant garandeert. Elke druppel van deze tinctuur brengt je dichter bij de natuurlijke schoonheid van de Passiebloem.

Dosering

3 x daags 15 druppels in een glas water.

Voedingssupplement met planten

Niet te gebruiken als vervanging voor een gevarieerde voeding.

Bewaren

Beneden 25℃ en buiten bereik van kinderen houden. 

Inhoud

Passiflora Incarnata
40% Alcohol