Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Dragon's Blood - Tincuren & Extracten - Next Level
Tincuren & Extracten Dragon's Blood Olie   13,95 | Next Level Smartshop Webshop
Tincuren & Extracten Dragon's Blood Olie   13,95 | Next Level Smartshop Webshop
Dragon's Blood
Tincuren & Extracten Dragon's Blood Olie   13,95 | Next Level Smartshop Webshop

Dragon's Blood

Dragon’s Blood is een unieke, donkerrode vloeibare hars afkomstig van de Croton Lechleri-boom in het Amazonewoud. Dit donkerrode boomsap wordt al sinds de oudheid gewaardeerd om zijn diverse toepassingen en is rijk aan actieve stoffen. Verkrijgbaar in 30ml.

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
5 € 12,16 Tot € 3,20
10 € 11,52 Tot € 12,80
€ 12,80
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
5+
- 5%
€ 12,16
10+
- 10%
€ 11,52

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Dragons Blood - 30ml

Dragon’s Blood is een prachtige donkerrode, vloeibare natuurlijke hars verkregen uit de majestueuze Croton Lechleri-bomen in het Amazonegebied. Traditioneel gezien kent het talloze toepassingen, waaronder het gebruik in Kambo-rituelen. De diverse gunstige eigenschappen zijn sinds de oudheid bekend in traditionele gemeenschappen. Helaas kunnen we vanwege EU-regelgeving geen uitspraken doen over de relatie tussen Dragon's Blood en bijvoorbeeld wonden, bacteriën of zweren.

De manier waarop het wordt verzameld, doet denken aan hoe rubber uit bomen wordt getapt. Vakkundige oogsters maken een V-vormige snede in de schors van uitsluitend volgroeide bomen, waaruit de kostbare vloeistof verzameld kan worden. Deze traditionele extractiemethode zorgt voor een hoge concentratie van zijn actieve stoffen.

Gebruik van Dragon's Blood
Voor gebruik voorzichtig schudden voor optimale resultaten. Voor intern gebruik: drink tot 15 druppels in 60ml water of sap, 2 keer per dag, bij voorkeur tussen de maaltijden door. Voor extern gebruik kan Dragon's Blood op de huid gesmeerd worden. Gebruik daarbij je vingers of een katoenen watje. Let op, het geeft blijvende vlekken op kleding!

Voor conserveringsdoeleinden is er biologische ethanol toegevoegd in een 1:1 verhouding.