Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Ilex Guayusa thee - Thee - Next Level
Thee Ilex Guayusa thee   17,50 | Next Level Smartshop Webshop
Thee Ilex Guayusa thee   17,50 | Next Level Smartshop Webshop
Thee Ilex Guayusa thee   17,50 | Next Level Smartshop Webshop
Thee Ilex Guayusa thee   17,50 | Next Level Smartshop Webshop
Thee Ilex Guayusa thee   17,50 | Next Level Smartshop Webshop Thee Ilex Guayusa thee   17,50 | Next Level Smartshop Webshop

Ilex Guayusa thee

Guayusa is een plant die groeit in het Amazone gebied in Zuid – Amerika. Het groeit in Ecuador, Peru en Columbia. De gebruikelijk manier om het te bereiden is om er thee van te zetten. Guayusa is sterk aan antioxidanten en caffeine wat je een fijne boost kan geven.

Vekrijgbaar in 50/100/250/500 en 1000 gram.

€ 16,06
50 gram
€ 16,06
100 gram
€ 29,36
0.5 kg (bulk)
€ 50,46
250 gram (bulk)
€ 58,72
1 kg (bulk)
€ 77,98

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Wat is Guayusa?

Het is een plant die groeit in het Amazone gebied in Zuid – Amerika. Het groeit in Ecuador, Peru en Columbia. De gebruikelijk manier om het te bereiden is om er thee van te zetten. Guayusa is sterk aan antioxidanten en caffeine wat je een fijne boost kan geven. Het bevat meer caffeine dan koffie, maar er word gezegd dat het je een stimulerende effect geeft zonder de “buzzing” effect van koffie. Dit helpt om gefocust en calm te blijven.

Daarnaast zegt men dat guayusa ook wel “the watchman plant” wordt genoemd die je “ogen open houd” en je daarom kan helpen bij lucide dromen.

De Guayusa heeft een aangename smaak waardoor het makkelijk te drinken is zowel warm als koud. De thee is verzachtend en je kan het bijna wel zoet noemen. Je hoeft er dus geen andere suikers eraan toe te voegen.

Guayusa Thee

Het is makkelijk om Guayusa thee te maken. Er zijn verschillende manieren om Guayusa thee te bereiden. Je kan een French Press gebruiken, het bereiden in een kopje of een theezeef gebruiken. Voor alle manieren gebruik je 2-3 theelepels per kopje thee.

Zet het water aan de kook. Giet het vervolgens over de theebladeren heen en laat het intrekken voor ongeveer 6-15 minuten, afhankelijk van hoe sterk je de thee wilt hebben. Het is ook goed om te weten dat Guayusa niet bitter wordt. De bladeren blijven hun eigenschappen behouden na gebruik, waardoor je er 3-4 keer thee van kunt zetten.

Vekrijgbaar in 50/100/250/500 en 1000 gram.