Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Smudgestick - Energetische Reiniging - Smudging Sticks - Next Level
Smudgestick - Energetische Reiniging

Smudgestick - Energetische Reiniging

Reinig je omgeving met onze speciaal vervaardigde smudge stick, ontworpen voor de energetische zuivering van mensen en ruimtes. Deze zorgvuldig handgerolde bundel combineert de beschermende en reinigende eigenschappen van biologische salie, ceder, laurierblad, eucalyptus en Jarilla, waardoor een perfecte balans ontstaat die zowel negatieve energie elimineert als positiviteit uitnodigt.

Wierook kwaliteiten: Zuiverend, Reinigend, Harmoniserend

aantal Prijs Bestellen
SM - 1 stick
€ 6,82

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Smudge stick - Energetische Reiniging

Elk ingrediënt speelt een belangrijke rol: de verfrissende eucalyptus transformeert negativiteit, de Jarilla zorgt voor een uniek reinigend effect, terwijl de witte salie, ceder en laurierblad spirituele bescherming en harmonie bieden. Deze smudge stick is de ideale keuze voor persoonlijke zuiveringsrituelen of voor het creëren van een schone, positieve sfeer bij het betrekken van een nieuw huis.

Geurige Noten

  • Aards
  • Houtachtig
  • Verfrissend
  • Zuiverend
  • Harmoniserend

De magie van Smudging

Regelmatig reinigen met Smudge Sticks kan helpen om de energetische stromingen in je ruimte te verbeteren en meer positieve energie in je huis te introduceren. In slechts een paar minuten kun je gemakkelijk je ruimte zuiveren, waardoor een omgeving ontstaat die welzijn en harmonie bevordert.

Inhoud

Elke stick bevat gedroogd laurierblad, eucalyptus, ceder, salie, jarilla (Argentinië) en katoenen garen. Totale brandtijd is ongeveer 2 uur. 100% veganistisch en bevat geen chemicaliën of synthetische toevoegingen.

Goed om te weten

Bevat geen chemicaliën of synthetische toevoegingen. *Plaats in een vuurvaste container. Ontsteek in een geventileerde omgeving. Bewaar buiten bereik van kinderen of dieren. Kan niet worden geconsumeerd. Houd weg bij brandbare materialen.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook en Smudge Producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en handgemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van prachtige witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook zijn eigen project om Palo Santo bomen opnieuw te planten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland

aantal Prijs Bestellen
SM - 1 stick
€ 6,82