Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Smudge Stick - Copal - Smudging Sticks - Next Level
Smudge Stick - Copal

Smudge Stick - Copal

Maak kennis met een ambachtelijk vervaardigde, zuiverende en beschermende wierook smudge stick, gemaakt met copalhars, laurierbladeren, eucalyptus en ceder. Deze krachtige wierookstok geeft een warme, kruidige, aardse en subtiel zoete geur af. De combinatie van natuurlijke ingrediënten vormt een krachtig instrument om de helderheid te verbeteren, de creativiteit te stimuleren en ruimtes te zuiveren van ongewenste energieën.

Wierook eigenschappen: Zuiverend, Helderheid, en Creativiteit

€ 4,34
SM - 1 Stick XL
€ 4,34
SM Box - 5 Sticks
€ 17,77

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Smudge Stick - Copal

In de kern werkt het laurierblad om je aura te reinigen en te beschermen tegen negativiteit, stabiliseert de eucalyptus de emoties en bevordert het de mentale helderheid terwijl de ceder een rustgevende harmonie brengt en zowel je fysieke als spirituele welzijn beschermt. De copalhars, bekend om zijn helende en reinigende eigenschappen, helpt het bewustzijn te verheffen en biedt een evenwichtige, beschermende energie, waardoor het een essentieel onderdeel is van deze bundel.

Geurige Noten

  • Warm
  • Kruidig
  • Aards
  • Licht Zoet

De aromatische kracht van Copal

Ontdek de transformerende kracht van Copal wanneer het zijn betoverende aroma vrijgeeft en een sfeer van ontspanning en welzijn creëert. De delicate aroma's van de gebruikte kruiden doordringen de lucht en bevorderen een harmonieuze staat die diepe introspectie en een verhoogd gevoel van mindfulness aanmoedigt. Laat de aromatische reis beginnen en ontdek een wereld van zintuiglijk genot.

Inhoud

Elke stok bevat gedroogde laurierbladeren, eucalyptus, ceder, essentiële olie, copal (Peru) en zout (Argentinië). Totale brandtijd is ongeveer 2 uur. 100% veganistisch en bevat geen chemicaliën of synthetische toevoegingen.

Hoe te gebruiken

Om onze smudge stick veilig te gebruiken, steek je deze aan in een goed geventileerde ruimte en plaats je hem in een vuurvaste container om eventuele as of smeulende deeltjes op te vangen. Gebruik de stick buiten het bereik van kinderen en dieren en bewaar hem uit de buurt van brandbare materialen. Dit product is niet geschikt voor consumptie. Zorg na gebruik dat de stick volledig is gedoofd en bewaar deze op een veilige plek. Waarschuwing: Dit product kan smeulende deeltjes afgeven die een brandgevaar kunnen vormen indien niet correct gebruikt.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook en Smudgeproducten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en handgemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van prachtige witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook zijn eigen project om Palo Santo bomen opnieuw te planten in hun natuurlijke omgeving in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland