Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Smudge Stick - White Yagra - Smudging Sticks - Next Level
Smudge Stick - White Yagra

Smudge Stick - White Yagra

De Zuiverende & Beschermende White Yagra smudge stick is een handgerolde mix van laurierbladeren, eucalyptus en ceder, gewikkeld in authentieke Peruaanse copal. Dit biedt een krachtige wierookbundel die negatieve energieën verdrijft en een spirituele verbinding bevordert.

Wierook eigenschappen: Beschermend, Zuiverend, Overvloed, en Geluk

aantal Prijs Bestellen
SM - 1 stick
€ 4,09
SM Box - 5 Sticks
€ 17,77

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Smudge Stick - White Yagra

Met een warme, kruidige, aardse en subtiel zoete geur met ondertonen van zachte kruiden en mint, biedt de White Yagra smudge stick een meeslepende zintuiglijke ervaring en een lichte rook. Je steekt de stick aan vanaf de bovenkant en laat dan de rook in de ruimte en je zintuigen doordringen, waardoor energiëen gezuiverd worden en een gevoel van genezing en voorspoed gestimuleerd wordt.

Geurige Noten

  • Warm
  • Kruidig
  • Aards

De Aromatische Kracht van Yagra

Ontdek de transformerende kracht van Yagra Wierook terwijl het zijn boeiende aroma vrijgeeft, waardoor een sfeer van ontspanning en welzijn ontstaat. De delicate noten van Yagra doordringen de lucht en bevorderen een harmonieuze omgeving die diepe introspectie en een verhoogd gevoel van mindfulness aanmoedigt. Laat de aromatische reis beginnen en ontgrendel een wereld van zintuiglijk genot.

Inhoud

Elke stok bevat gedroogde laurierbladeren, eucalyptus, ceder, essentiële olie, copal (Peru) en zout (Argentinië) en brandt ongeveer 2 uur. 100% veganistisch en bevat geen chemicaliën of synthetische toevoegingen.

Goed om te weten

Bevat geen chemicaliën of synthetische toevoegingen. *Plaats in een vuurvaste container. Ontsteek in een geventileerde omgeving. Bewaar buiten bereik van kinderen of dieren. Kan niet worden geconsumeerd. Houd weg bij brandbare materialen.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook en Smudge Producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en handgemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van prachtige witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook zijn eigen project om Palo Santo bomen opnieuw te planten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland

aantal Prijs Bestellen
SM - 1 stick
€ 4,09
SM Box - 5 Sticks
€ 17,77