Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Smudge Stick - Mirre en Palo Santo - Smudging Sticks - Next Level
Smudge Stick - Mirre en Palo Santo

Smudge Stick - Mirre en Palo Santo

De Sagrada Madre Palo Santo & Myrrh Smudge Stick is een harmonieuze mix van met de hand gerolde laurierbladeren, eucalyptus en ceder, strak omwikkeld met palo santo en mirre. Dit geeft een krachtige combinatie voor reiniging, bescherming en harmonie, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor rituelen gericht op wedergeboorte, veiligheid en het aantrekken van positieve energie.

Eigenschappen van de wierook: Wedergeboorte, Ondersteunend, Opbeurend en Zuiverend

€ 4,34
SM - 1 Stick XL
€ 4,34
SM Box - 5 Sticks
€ 17,77

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Smudge Stick - Myrrh and Palo Santo

Deze krachtige wierookbundel verspreidt een warme, kruidige en aromatische geur met een vleugje peperachtige hars. Het verwijdert negatieve energieën en bevordert aarding en genezing. Het laurierblad zuivert en beschermt je auraveld, terwijl de eucalyptus zorgt voor emotionele stabiliteit en mentale helderheid. De ceder biedt een rustgevend evenwicht, terwijl palo santo en mirre diepe bescherming bieden.

Geurige noten

  • Warm
  • Kruidig
  • Peperachtig

De Aromatische Kracht van Yagra

Ontdek de transformerende kracht van Yagra Wierook terwijl het zijn betoverende aroma vrijgeeft en een sfeer van ontspanning en welzijn creëert. De delicate geurnoten van Yagra vullen de lucht en bevorderen een harmonieuze omgeving die diepe introspectie en een verhoogd gevoel van mindfulness stimuleert. Laat de aromatische reis beginnen en ontgrendel een wereld van zintuiglijk genot.

Inhoud

Elke stok bevat gedroogde laurierbladeren, eucalyptus, ceder, essentiële olie, palo santo, mirre en zout (Argentinië) en brandt ongeveer 2 uur. 100% veganistisch en bevat geen chemicaliën of synthetische toevoegingen.

Hoe te gebruiken

Om onze smudge stick veilig te gebruiken, steek je deze aan in een goed geventileerde ruimte en plaats je hem in een vuurvaste container om eventuele as of smeulende deeltjes op te vangen. Gebruik de stick buiten het bereik van kinderen en dieren en bewaar hem uit de buurt van brandbare materialen. Dit product is niet geschikt voor consumptie. Zorg na gebruik dat de stick volledig is gedoofd en bewaar deze op een veilige plek. Waarschuwing: Dit product kan smeulende deeltjes afgeven die een brandgevaar kunnen vormen indien niet correct gebruikt.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook- en Smudge-producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en met de hand gemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van mooie witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook een eigen project om Palo Santo-bomen te herplanten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland