Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Palo Santo Shredded - Smudge & Wierook - Next Level
Smudge & Wierook Palo Santo Vermalen - BULK € 10,95
Smudge & Wierook Palo Santo Vermalen - BULK € 10,95
Smudge & Wierook Palo Santo Vermalen - BULK € 10,95
Smudge & Wierook Palo Santo Vermalen - BULK € 10,95
Smudge & Wierook Palo Santo Vermalen - BULK € 10,95 Smudge & Wierook Palo Santo Vermalen - BULK € 10,95

Palo Santo Shredded

Vermalen Palo Santo BULK. Onze Palo Santo komt rechtstreeks uit Peru. Het Heilig Hout is afkomstig uit het Andes gebied en worden daar op natuurlijke wijze gewonnen uit takken of bomen die omgevallen zijn. De Palo Santo bevat meer geur en is vochtiger dan de standaard Palo Santo dat wordt aangeboden.

€ 9,05
100 gram
€ 9,05
0.5 kg (bulk)
€ 22,27
1 kg (bulk)
€ 42,93

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Palo Santo - Heilig Hout BULK

Hoge kwaliteit Palo Santo - Heilig Hout.

Onze Palo Santo komt rechtstreeks uit Peru. Het Heilig Hout is afkomstig uit het Andes gebied en worden daar op natuurlijke wijze gewonnen uit takken of bomen die omgevallen zijn. De Palo Santo bevat meer geur en is vochtiger dan de standaard Palo Santo dat wordt aangeboden.

Wat is palo Santo
Palo Santo ( Heilig hout) is een houtsoort die al generaties gebruikt wordt door sjamanen en medicijnmannen in Zuid Amerika bij ceremoniën , rituelen, genezings- en zuiveringssessies om het negatieve in de omgeving te reinigen. In het dagelijks leven wordt het Palo Santo Hout vooral gebruikt om ruimtes en voorwerpen energetisch te reinigen, vergelijkbaar als witte salie.
Veel mensen vinden dat Witte Salie een indringende geur heeft en kiezen daarom steeds vaker voor Palo Santo. Het heeft een zachte, zoete, warme en rustgevende geur en werkt velen minstens net zo goed als witte salie.

Gebruik:
Steek één eind van het stokje aan en laat deze enkele seconden branden. Blaas vervolgens de vlam uit. Laat het stokje verder gloeien en verspreid de De magische Palo Santo rook door de ruimte of over voorwerpen die je ritueel wilt reinigen. Hiermee wordt er een positieve sfeer gecreëerd.