Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Sananga Water - Sananga Water - Next Level
Sananga Water

Sananga Water

Sananga wordt gemaakt van een plant genaamd "Apocynaceae" uit de Amazone jungle. Verschillende stammen in het Amazonegebied gebruiken Sananga om hun jacht vaardigheden te verbeteren. Let op dit product is 6 tot 8 weken houdbaar. Wanneer deze niet op voorraad is kun hieronder je email achter en ontvang je bericht wanneer er weer verse sananga beschikbaar is om te bestellen.

€ 10,33
5 ml
€ 10,33
10 ml
€ 14,83

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Sananga Water

Sananga wordt gemaakt van een plant genaamd "Apocynaceae" uit de Amazone jungle. Verschillende stammen in het Amazonegebied gebruiken Sananga om hun jacht vaardigheden te verbeteren. De Spirit van Sananga helpt om diep te reinigen op energetisch, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Ook helpt om te deblokkeren, het openen van alle chakra's en eventuele vastzittende energie los te maken.

Op energetisch niveau helpt Sananga met openen van het innerlijke zicht, het derde oog, visies, activeert de pijnappelklier, wist alle geestelijke verwarring, verlost negatieve gedachten en reinigt diep de gehele aura van binnen naar buiten.

Houd er rekening mee dat dit product beperkt houdbaar is. Dit product is twee maanden houdbaar indien bewaard in de koelkast.

Bij dit product raden wij aan