Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

7 Chakra Smudgebombs - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
7 Chakra Smudgebombs

7 Chakra Smudgebombs

Ontdek onze 7 Chakra Smudge Bombs: een zorgvuldig samengestelde set ontworpen voor een zeven dagen durende ervaring en genezing van je chakra's. Elke chakra bomb is doordrenkt met zijn eigen unieke geur, kleur en ingrediënten die zijn afgestemd op, en ondersteuning bieden aan, een specifieke chakra. Van de aardende rode Wortelchakra met kamfer voor veiligheid, tot de transcendentale violette Kruinchakra, geaccentueerd door rozen en wierook om spiritualiteit te stimuleren - voor elke chakra bevat deze unieke set een smudge bomb.

Wierook eigenschappen: 7 Chakra's, Bewustzijn, Genezing en Reiniging.

€ 5,17

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

7 Chakra Smudgebombs

Deze 7 Chakra Smudgebombs bevatten een verscheidenheid aan geuren, van fruitig en bloemig tot kruidig met tonen van bos, hars en warm hout. Ze creëren een diepgaand rookgordijn tijdens rituelen en ceremonies, wat diepere verbindingen en zuivering bevordert. Ideaal geschikt voor buitenrituelen of in ruime geventileerde ruimtes zoals yogastudio's en retraites, is deze esoterische wierook een essentieel instrument voor 7 Chakra Rituelen, het versterken, helen, verhogen van bewustzijn en zuiveren van energieën.

Geurige noten

Een mix van geuren, waaronder:

  • Fruitig
  • Kruidig
  • Hint van bos
  • Houttonen

De Aromatische Kracht van Yagra

Ontdek de transformerende kracht van Yagra Wierook terwijl het zijn betoverende aroma vrijgeeft en een sfeer van ontspanning en welzijn creëert. De delicate geurnoten van Yagra vullen de lucht en bevorderen een harmonieuze omgeving die diepe introspectie en een verhoogd gevoel van mindfulness stimuleert. Laat de aromatische reis beginnen en ontgrendel een wereld van zintuiglijk genot.

Inhoud

In de prachtige doos van Sagrada Madre vind je 7 wierookballen - elk anders dan de andere (styrax, kamfer, sinaasappel, rozemarijn, yagra, kaneel, lavendel, wierook, mirre, benzoë, rozen). Elke bal brandt ongeveer 8-10 minuten.

Goed om te weten

Bevat geen chemicaliën of synthetische toevoegingen.
*Plaats in een vuurvaste container. Steek aan in een geventileerde omgeving. Bewaar buiten bereik van kinderen of dieren. Niet eetbaar. Houd uit de buurt van brandbare materialen.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook- en Smudge-producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en met de hand gemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van mooie witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook een eigen project om Palo Santo-bomen te herplanten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland