Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Wierook - Maha Massala - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
Wierook - Maha Massala

Wierook - Maha Massala

De Maha Masala wierookblend is een bijzondere samenwerking tussen de kracht van de aarde en kosmische dynamiek, waarin de energie en magie van diverse planten en bloemen zijn gevat. Terwijl de rook van de Maha Masala wierook zich door jouw omgeving verspreidt, onthult het de magische eigenschappen van elk element, waardoor een ervaring ontstaat die zowel verrijkend als rustgevend is.

Kenmerken van de wierook: Spiritualiteit, Plezier, Positieve energie en Kracht.

€ 8,68
SM - 8 stokjes

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Wierook - Maha Massala

Deze magische combinatie bevat de delicate geur van rozenblaadjes, die een aura van onvoorwaardelijke liefde projecteert, harmonieus verweven met de rustgevende, helende geur van gardenia. Samen met het zuiverende aroma van lelies zorgt dit voor een krachtige stimulans van persoonlijke kracht, versterkt door de betoverende betovering van amberhars. De unieke geur van muskus stimuleert welvaart, intuïtie en een waardering voor schoonheid.

Geurige noten

  • Zoet
  • Zacht
  • Floraal
  • Muskusachtig

De Aromatische Kracht van Yagra

Ontdek de transformerende kracht van Yagra Wierook terwijl het zijn betoverende aroma vrijgeeft en een sfeer van ontspanning en welzijn creëert. De delicate geurnoten van Yagra vullen de lucht en bevorderen een harmonieuze omgeving die diepe introspectie en een verhoogd gevoel van mindfulness stimuleert. Laat de aromatische reis beginnen en ontgrendel een wereld van zintuiglijk genot.

Inhoud

In de prachtige doos van Sagrada Madre vind je 8 stevige wierookstokjes. Elk stokje brandt ongeveer 60 minuten, waardoor je ruim de tijd hebt om te genieten van de pure geur en de rustgevende ambiance die ze bieden.

Goed om te weten

Bevat geen chemicaliën of synthetische toevoegingen.
*Plaats in een vuurvaste container. Steek aan in een geventileerde omgeving. Bewaar buiten bereik van kinderen of dieren. Niet eetbaar. Houd uit de buurt van brandbare materialen.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook- en Smudge-producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en met de hand gemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van mooie witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook een eigen project om Palo Santo-bomen te herplanten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland