Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Pure Energy Wierook - Healing - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
Pure Energy Wierook - Healing

Pure Energy Wierook - Healing

Laat deze wierookblend een heilzame bondgenoot zijn op jouw reis naar holistisch welzijn, waarbij het emotionele genezing bevordert en een toevluchtsoord van steun en bescherming biedt. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten fungeert deze wierook als een zachte gids, die troost en kracht biedt terwijl je de transformerende reis naar genezing en heelheid doorloopt.

Kenmerken van de wierook: Zuiverend, Genezend, Beschermend en Ondersteunend.

€ 6,57
SM - 4 Sticks

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Pure Energy Wierook - Healing

Ervaar de diepe steun en voedende energie die uit de Genezende wierook voortkomt en je omhult in een troostende omhelzing tijdens momenten van emotioneel herstel en meditatie. Weet dat negatieve energie wordt weggezuiverd, waardoor ruimte ontstaat voor innerlijke balans en harmonie.

Geurige noten

  • Warm
  • Zoet
  • Lichte bloemengeur
  • Vleugje kaneelkruid

Inhoud

4 extra dikke stukken die zorgen voor een brandtijd tot 2 uur, waardoor een langdurige en transformerende ervaring mogelijk is. Deze blend bevat wierookhars, mirrehars, rozenblaadjes, kaneel, rozemarijn, ceder, natuurlijk bindmiddel, houtskool en zout.

Goed om te weten

Bevat geen chemicaliën of synthetische toevoegingen. *Plaats in een vuurvaste container. Steek aan in een geventileerde omgeving. Bewaar buiten bereik van kinderen of dieren. Niet eetbaar. Houd uit de buurt van brandbare materialen.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook- en Smudge-producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en met de hand gemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van mooie witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook een eigen project om Palo Santo-bomen te herplanten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland