Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Palo Santo Met Sandelhout - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
Palo Santo Met Sandelhout

Palo Santo Met Sandelhout

Deze combinatie van twee heilige bomen, Palo Santo en Sandelhout, zorgt voor een transformerende resonantie met de spirituele zoeker, nodigt helderheid, ontspanning, zuivering uit en vernieuwt het positieve perspectief op de levensreis. De geur, zowel delicaat als diepgaand, straalt golven van zoetheid, zachtheid en warmte uit, vergezeld van gefluister van oosterse kruiden die de diepten van je zintuigen roeren.

Wierook eigenschappen: Zuiverend, Kalmerend, Spiritueel, Helend, Grondend

€ 4,55
SM - 8 stokjes

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Palo Santo en Sandelhout Wierookstokjes

Sandelhout, vereerd in oude Boeddhistische tradities vanwege zijn vermogen om de geest te kalmeren en angst te verlichten, geeft een diepgaand gevoel van kalmte en zuivering. De associatie met het wortelchakra versterkt verder zijn helende eigenschappen, grondend en het afstemmen van de spirituele essentie. De wierookstokjes van Sagrada Madre worden met de hand gerold in Argentinië volgens oude ambachtelijke tradities, zijn volledig veganistisch en bestaan uit natuurlijke, ethisch geoogste ingrediënten.

Geurige Noten

  • Zoet
  • Zacht
  • Warm
  • Aangenaam
  • Houtachtig

Inhoud

In de prachtige doos van Sagrada Madre, vindt u acht stevige wierookstokjes gemaakt van Palo Santo en Sandelhout. Elk stokje brandt ongeveer 50 minuten, wat je ruim de tijd geeft om te genieten van de pure geur en de rustgevende ambiance die deze heilige bomen met zich meebrengen.

Over Palo Santo

Een palo santo (heilig hout) wierookstokje aansteken is een heilig en zuiverend ritueel. Al eeuwenlang wordt Palo Santo door verschillende oude culturen gebruikt om een gevoel van vrede en welzijn te bevorderen, terwijl het positieve, helende en harmonieuze energieën aantrekt voor zowel ruimtes als individuen die het aroma ervaren.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook en Smudge Producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en handgemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van prachtige witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook zijn eigen project om Palo Santo bomen opnieuw te planten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland