Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

69 Authentic Rapé - Huni Kuin Tuim Nova Era Katsarau - Rapé - Next Level
69 Authentic Rapé - Huni Kuin Tuim Nova Era Katsarau

69 Authentic Rapé - Huni Kuin Tuim Nova Era Katsarau

De Authentieke Rapé - Huni Kuin Tuim Nova Era Katsarau is een ceremoniële rapé, vervaardigd door Chief Tuim Nova Era van het dorp Boa Sorte in het Amazonewoud van Brazilië. Deze unieke rapé, gemaakt van natuurlijke tabak en Katsarau-as, staat bekend om zijn aardende eigenschappen en het vermogen om de focus te verbeteren. Deze rapé belichaamt de diepe cultuur en spiritualiteit van de Huni Kuin-tribe, en de aankoop ervan ondersteunt hun initiatieven voor cultureel behoud en milieueducatie.

€ 18,18
10 g [Jar]

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Authentic Rapé - Huni Kuin Tuim Nova Era Katsarau

Maak kennis met de Authentic Rapé - Huni Kuin Tuim Nova Era Katsarau, een zeer bijzondere rapé geworteld in spiritualiteit en traditie, vervaardigd door de beroemde Chief Tuim Nova Era uit het dorp Boa Sorte in het weelderige Amazonegebied van de Huni Kuin aan de rivier Humaitá, Acre, Brazilië. Deze unieke rapé vertegenwoordigt de cultuur van de Huni Kuin en hun diepe verbinding met de natuur en spiritualiteit.

Huni Kuin Tuim Nova Era Katsarau wordt in ceremonie gemaakt met natuurlijke tabak en Katsarau-as, bekend om haar krachtige eigenschappen. Deze rapé wordt gewaardeerd om zijn opmerkelijke vermogen om de geest te aarden, waardoor focus en helderheid toenemen. Chief Tuim Nova Era beschrijft Katsarau als "pure medicine" rechtstreeks afkomstig van Yuxibu, de Grote Geest, wat wijst op de heilige oorsprong en krachtige genezende kwaliteiten. Deze rapé staat in directe verbinding met de oude wijsheid van de Huni Kuin en biedt gebruikers een diepgaande spirituele ervaring.

Elke aankoop van deze Huni Kuin Tuim Nova Era Katsarau-rapé geeft u niet alleen een uniek en krachtig product, maar ondersteunt ook het werk van Chief Tuim Nova Era en zijn gemeenschap. Door deze rapé te kiezen, draagt u direct bij aan het behoud van de Huni Kuin-cultuur en hun tradities. Ervaar deze authentieke rapé en omarm de helende kracht van een cultuur die diep verbonden is met de aarde en de spirit.

Chief Tuim Nova Era is niet alleen een spirituele leider, maar zet zich ook in voor het behoud en de revitalisatie van de cultuur en kunst van zijn volk. Zijn expertise strekt zich uit tot het gebied van de agroforestry en hij is een belangrijke figuur in milieueducatie. Als de visionair achter de Levende School voor Traditionele Geneeskundestudies van de Huni Kuin in het gerenommeerde Hiwea Kiri Beisiti Centrum, speelt Chief Tuim een cruciale rol bij het behouden en verspreiden van de gebruiken en tradities van zijn gemeenschap.

Over onze Authentieke Rapé

Onze 'Authentic Rapé'-lijn komt voort uit de unieke verbinding die we hebben met de stammen van de Amazonejungle, de bewaarders van de oude geneeskunsten. Reis met ons mee naar het hart van het regenwoud, waar de eeuwenoude wijsheid en tradities van de tribes voortleven. Hand in hand samenwerkend met deze inheemse gemeenschappen, hebben we het buitengewone voorrecht gekregen om deze Rapé rechtstreeks te ontvangen uit de handen die het liefdevol vervaardigen.

Handgemaakt door Tribal Medicine People Vervaardigd Volgens Oude Recepten Ondersteunt de Lokale Stammen Zuiverheid en Kracht Gegarandeerd

Inhoud

Glasflesje met 10 gram Rapé